Το νέο υλικό του Cinderella's Curse μετατρέπει ένα κλασσικό παραμύθι σε εφιάλτη

Η νέα horror ταινία που έρχεται μετά το horror project του Γουίνι
12 Ιουλίου 2023 20:13
Το νέο υλικό του Cinderella's Curse μετατρέπει ένα κλασσικό παραμύθι σε εφιάλτη

Μετά τις δύο εικόνες που κυκλοφόρησαν πριν μερικές ημέρες, η ChampDog Films έδωσε στη δημοσιότητα νέο υλικό από την επερχόμενη ταινία τρόμου, Cinderella's Curse.

Πρόκειται για μία ταινία που έχει αναλάβει η ChampDog Films και θα επικεντρώνεται στο θρυλικό παραμύθι και θα το μετατρέψει σε έναν εφιάλτη. Μάλιστα, γνωρίζουμε ήδη ότι αυτή η ταινία θα έχει πολύ αίμα και θα είναι αρκετά “gore”. Στην παραγωγή βρίσκεται και η ITN Studios που θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας.

Η Kelly Rian Sanson θα είναι η Σταχτοπούτα και για άλλη μια φορά οι νέες εικόνες επικεντρώνονται σε εκείνη και στο ιδιαίτερο λευκό φόρεμά της που είναι γεμάτο αίματα. Η Louisa Warren, η οποία είναι σκηνοθέτρια της ταινίας και παραγωγός, δήλωσε ότι πρόκειται για μία απίστευτα μοναδική εκδοχή της Σταχτοπούτα που όλοι αγαπάμε και γνωρίζουμε. Θα υπάρξουν είπε μερικοί πραγματικά φρικιαστικοί θάνατοι που θα γίνουν από τα χέρια της Σταχτοπούτα, ενώ θα έχει και μία σκοτεινή αφήγηση.

Δείτε τις ολοκαίνουργιες εικόνες του Cinderella's Curse παρακάτω:

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Warren, ενώ το σενάριο έγραψε ο Harry Boxley (Mary Had A Little Lamb). Στο cast θα βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι Chrissie Wunna και Danielle Scott.

Το Cinderella's Curse θα παίξει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο.