Barbie: Δείτε τον Ryan Gosling να ερμηνεύει την μπαλάντα της ταινίας με τίτλο “Just Ken“

Ο Ryan Gosling όπως δεν τον έχετε ξαναδεί -και ξανακούσει
11 Ιουλίου 2023 20:02
Barbie: Δείτε τον Ryan Gosling να ερμηνεύει την μπαλάντα της ταινίας με τίτλο “Just Ken“

Το επίσημο μουσικό βίντεο για ένα από τα τραγούδια που ακουστούν στη μιούζικαλ ταινία της Barbie κυκλοφόρησε από την Warner Bros. και σε αυτό ο Ryan Gosling ερμηνεύει μια μπαλάντα μέσα από την καρδιά του. 

Όχι όμως την δική του αλλά την πονεμένη του Κεν που είναι τρελά ερωτευμένος με την Μπάρμπι της Margot Robbie (Μάργκοτ Ρόμπι) αλλά η ίδια της δεν μπορεί αν δει τα συναισθήματά του. Νιώθει πως πάντα έρχεται δεύτερος στις προτεραιότητες της ξανθιάς καλλονής ό,τι και αν κάνει. Έτσι ο Ken ερμηνεύει το κομμάτι "I'm Just Ken" με τον Gosling όπως δεν τον έχετε ξανα δει!

Στο κομμάτι συμμετείχε και ο θρυλικός κιθαρίστας Slash των Guns 'n' Roses ο οποίος θέλησε να βάλει και αυτός το χεράκι του στο κομμάτι, όταν άκουσε το demo και του άρεσε. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να ακούσετε και το κομμάτι που ερμηνεύει η Billie Eilish για την ταινία, με τίτλο "What Was I Made For?". Επίσης, η κυβέρνηση του Βιετνάμ ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας της Barbie στους κινηματογράφους. 

Παράλληλα η άτυπη μάχη που θα δοθεί μεταξύ Warner Bros και Universal Pictures για το "Barbie" και το "Oppenheimer" αντίστοιχα, καθώς θα κάνουν πρεμιέρα την ίδια ημέρα στις ΗΠΑ, έχει βρει ενωτικές φιγούρες, με τον Tom Cruise και άλλες προσωπικότητες να ωθούν τον κόσμο να πάει να δει και τις δύο

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει: Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

Το σενάριο υπογράφει ο οσκαρικός Noah Baumbach (The Marriage Story) μαζί με την Greta Gerwig που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Το cast της ταινίας Barbie έχει ένα all-star cast που αποτελείται και από τους: America Ferrera (End of Watch), Kate McKinnon (Yesterday), Issa Rae (The Photograph), Rhea Perlman (I’ll See You in My Dreams), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Ana Cruz Kayne (Little Women), Emma Mackey (Sex Education), Hari Nef (Assassination Nation), Alexandra Shipp (X-Men), Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Ncuti Gatwa (Sex Education), Scott Evans (Grace and Frankie), Jamie Demetriou (Cruella), Connor Swindells (Sex Education), Sharon Rooney (Dumbo), Nicola Coughlan (Bridgerton), Ritu Arya (The Umbrella Academy) και Helen Mirren (The Queen).

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου 2023.