Ο Tom Cruise αποκάλυψε ποια ταινία θα δει πρώτα ανάμεσα στα “Oppenheimer“ και “Barbie“

Η μάχη των δύο καλοκαιρινών blockbusters δεν έχει ηττημένους
05 Ιουλίου 2023 13:29
Ο Tom Cruise αποκάλυψε ποια ταινία θα δει πρώτα ανάμεσα στα “Oppenheimer“ και “Barbie“

Εδώ και καιρό έχει αναγγελθεί η καλοκαιρινή μάχη του box office μεταξύ "Oppenheimer" και "Barbie" καθώς όχι μόνο κυκλοφορούν την ίδια ημέρα σε πολλές χώρες του κόσμου, αλλά υπάρχει και μια παρασκηνιακή αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ταινιών. Και αυτό διότι υπάρχει και μια εικασία από πλευράς fans ότι η Warner Bros. έβαλε την πρεμιέρα της ταινίας Barbie πάνω σε αυτή του Oppenheimer για να την "σπάσει" στον Christopher Nolan, ο οποίος μετά από 20 χρόνια μετακόμισε στην Universal Pictures

Ένα ανώτερο μήνυμα όμως προσπαθούν να περάσουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες του Χόλιγουντ που παραμερεί τις αντιπαλότητες και γιορτάζει την κινηματογραφική εμπειρία, η οποία στα χρόνια της πανδημίας δεινοπάθησε. 

Ο Tom Cruise μαζί με τον σκηνοθέτη των Mission Impossible, Christopher McQuarrie φωτογραφήθηκαν κρατώντας από ένα εισιτήριο των ταινιών Indiana Jones and the Dial of Destiny, Oppenheimer και Barbie, θέλοντας να προωθήσουν ισάξια τις δύο "αντίπαλες" ταινίες αλλά και να ωθήσουν τον κόσμο να τις παρακολουθήσει εκεί που αξίζει, στην κινηματογραφική αίθουσα. Άλλωστε ο Κρουζ είναι μεγάλος υποστηρικτής της κινηματογραφικής εμπειρίας έχοντας παλέψει, για να βγει το Mission Impossible: Dead Reckoning στη μεγάλη οθόνη, κόντρα στην Paramount Pictures, η οποία ήθελε να το φέρει στην streaming υπηρεσία της. 

Δείτε τη φωτογραφία του Τομ Κρουζ

"Αυτό το καλοκαίρι είναι γεμάτος με συναρπαστικές ταινίες για να δείτε στις αίθουσες" γράφει ο Cruise στην ανάρτησή του στο Twitter. "Συγχαρητήρια Χάρισον Φορντ για τα 40 χρόνια του Indy και για έναν από τους εμβληματικότερους χαρακτήρες στην ιστορία. Λατρεύω τις διπλές προβολές και δε μπορεί να γίνει πιο εκρηκτικό (ή ροζ) από μία με τις ταινίες Oppenheimer και Barbie.

Την ίδια συμβολική κίνηση έκαναν με τη σειρά τους οι Margot Robbie και Greta Gerwig, σταρ και σκηνοθέτρια της ταινίας Barbie, καθώς φωτογραφήθηκαν κρατώντας εισιτήρια της ταινίας "Oppenheimer" μπροστά από τα posters της ταινίας του Chris Nolan. 

Τώρα ο Tom Cruise ερωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Sydney Morning Herald ποια ταινία θα δει πρώτα από τις δύο. Ο 61χρονος σταρ των Mission Impossible ταινιών απάντησε ως εξής: "Θέλω να πάνω να δω και την Barbie και το Oppenheimer. Θα δω και τα δύο στο Σαββατοκύριακο που κάνουν πρεμιέρα. Την Παρασκευή θα δω πρώτα το Oppenheimer και μετά την Barbie το Σάββατο." 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Barbie θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου 2023, ενώ το Oppenheimer στις 21 Ιουλίου για τον υπόλοιπο κόσμο και στην Ελλάδα από τις 24 Αυγούστου. 

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουλίου, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.