Το Belle είναι μια horror ταινία που βασίζεται στην Πεντάμορφη και το Τέρας – Δείτε το trailer

Έρχεται On Demand αυτόν τον Αύγουστο
11 Ιουλίου 2023 14:05
Το Belle είναι μια horror ταινία που βασίζεται στην Πεντάμορφη και το Τέρας – Δείτε το trailer

Η Level 33 Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από μία νέα ταινία τρόμου που έχει την ονομασία Belle και θα παίξει σε ορισμένους κινηματογράφους σε λίγες ημέρες. Πρόκειται για ένα “reimagining” του κλασσικού παραμυθιού “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να έχει αναλάβει ο Max Gold των Surfer’s Paradise και Silicon Beach.

Η σύνοψη του Belle αναφέρει: Η Belle θα έκανε τα πάντα για να σώσει τον άρρωστο πατέρα της, οπότε ταξιδεύει αναζητώντας ένα μυθικό τριαντάφυλλο που πιστεύει ότι θα τον θεραπεύσει. Ως πληρωμή για να το αποκτήσει, η Belle θα πρέπει να παραδοθεί σε ένα μοχθηρό θηρίο και να πολεμήσει για τον εαυτό της.

Παίζουν μεταξύ άλλων οι Andrea Snædal (Silicon Beach), Ingi Hrafn Hilmarsson (The Noise of Engines, Silicon Beach), Hana Vagnerová (Female Factor, Beat on Friendship), Gudmundur Thorvaldsson (Take 5, Eleven Men Out), Helga Braga Jónsdóttir (Stitch n’ Bitch, Women at War) και Sigurður Sigurjónsson (The Valhalla Murders, Under The Tree).

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πιο διάσημη μεταφορά του κλασικού παραμυθιού του 1740 που είχε γράψει η Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve, είναι η κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που κυκλοφόρησε το 1991.

Το Belle θα παίξει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε On Demand μορφή στις 22 Αυγούστου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα το φέρει κάποια αίθουσα στη χώρα μας. Παρακολουθήστε το trailer της horror ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.