Νέες εικόνες από το Deadpool 3 με τον Wolverine να ρίχνει ξύλο στον χαρακτήρα του Ryan Reynolds

Νέα μάτια και στις στολές τους
11 Ιουλίου 2023 10:32
Νέες εικόνες από το Deadpool 3 με τον Wolverine να ρίχνει ξύλο στον χαρακτήρα του Ryan Reynolds

Πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε η επίσημη -σχεδόν- εικόνα του Hugh Jackman ως Wolverine από τα γυρίσματα του Deadpool 3, μέσα από τα social media του Ryan Reynolds. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθαν πολλές νέες εικόνες που βλέπουμε τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές της ταινίας να είναι έτοιμοι για…πολύ ξύλο.

Το DiscussingFilm φέρνει στα φώτα πολλές νέες εικόνες με τους δύο ηθοποιούς να φοράνε τις στολές των σούπερ ηρώων τους και να βρίσκονται μαζί στα γυρίσματα του Deadpool 3. Στις δύο πρώτες εικόνες βλέπουμε τον Wolverine να έχει «αρπάξει» τον Deadpool και φαίνεται ότι έχει προηγηθεί μια μεγάλη μάχη.

Στις επόμενες εικόνες οι δύο ηθοποιοί φαίνεται ότι χαλαρώνουν από τα πολύωρα γυρίσματα και απολαμβάνουν το διάλλειμά τους.

Δείτε όλες τις εικόνες παρακάτω:

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται και διάφορες φήμες ότι ο Ben Affleck εθεάθη στο πλατό των γυρισμάτων του Deadpool 3 στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ ακούγεται επίσης ότι η 3η ταινία της σειράς θα είναι κάτι σαν το Spider-Man: No Way Home της Sony Pictures, μιας και πηγές αναφέρουν ότι θα εμφανιστούν χαρακτήρες των X-Men και των Fantastic Four.

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 3 Μαΐου 2024 αντί για τις 8 Νοεμβρίου 2024 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.