No Hard Feelings: Η R-rated κωμωδία της Jennifer Lawrence γνωρίζει μεγάλη επιτυχία

Πάνε χρόνια που μία R-rated ταινία τα πάει καλά στο box office
05 Ιουλίου 2023 21:11
No Hard Feelings: Η R-rated κωμωδία της Jennifer Lawrence γνωρίζει μεγάλη επιτυχία

Το No Hard Feelings με την Jennifer Lawrence τα πηγαίνει πολύ καλά εμπορικά και μόλις ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο σε εισπράξεις. Επιπροσθέτως, πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που μία R-rated κωμωδία έχει τόσο μεγάλα έσοδα από τον κινηματογράφο.

Όπως μεταφέρει το Collider, η ταινία της Sony Pictures γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει ξεπεράσει ήδη τα 51 εκατομμύρια δολάρια στο box office μέσα σε σχεδόν 10 μέρες. Πρόκειται για ένα αρκετά καλό νούμερο για μία R-rated κωμωδία και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να γίνει η εμπορικότερη R-rated κωμωδία των τελευταίων τεσσάρων ετών. Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει το Good Boys του 2019 που κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία με 111 εκ. δολάρια παγκοσμίως.

Επιπροσθέτως, και οι δύο παραπάνω ταινίες έρχονται από τον Gene Stupnitsky, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλά projects, όπως είναι το πολύ επιτυχημένο The Office του NBC. Μένει λοιπόν να δούμε εάν το No Hard Feelings ξεπεράσει το Good Boys, αλλά και με πόσα έσοδα θα κλείσει ο κύκλος του στους κινηματογράφους.

Η σύνοψη του No Hard Feelings λένε τα εξής:

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie (Lawrence) ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το No Hard Feelings πατώντας εδώ.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, Matthew Broderick, Laura Benanti, Ebon Moss-Bachrach, Andrew Barth Feldman και Scott MacArthur. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Stupnitsky, ο οποίος έχει γράψει επεισόδια για μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές, ενώ δούλεψε στο παρελθόν και στα Bad Teacher, Year One, Hello Ladies, Trophy Wife και άλλα. Εκείνος βοήθησε και στο σενάριο του No Hard Feelings, μαζί με τον John Phillips (Dirty Grandpa).

Το No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης) παίζει ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.