Άνθρωποι της Warner συνάντησαν τον Peter Jackson και μίλησαν μάλλον για τις νέες Lord of the Rings ταινίες

Κάποια νέα που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans
14 Ιουνίου 2023 22:37
Άνθρωποι της Warner συνάντησαν τον Peter Jackson και μίλησαν μάλλον για τις νέες Lord of the Rings ταινίες

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό ότι η Warner Bros. Discovery και η New Line θα επιστρέψουν στη Μέση Γη του Τόλκιν με ολοκαίνουργιες ταινίες του The Lord of the Rings (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών). Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την Warner και τον Peter Jackson, τον θρυλικό δημιουργό της τριλογίας.

Όπως μεταφέρει το Variety, οι co-CEOS Michael De Luca και Pam Abdy ταξίδεψαν πριν λίγο καιρό μέχρι τη μακρινή Νέα Ζηλανδία για να συναντήσουν τον Peter Jackson, με σκοπό «να φτιάξουν/αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους».

Το τι είπαν σε αυτή τη συνάντηση δεν το μάθαμε, αλλά κατά πάσα πιθανότητα οι τρεις τους μίλησαν και για τις επερχόμενες ταινίες του Άρχοντα που βρίσκονται στα σκαριά από την Warner.

Αυτές ήταν οι μόνες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα προς το παρόν, αλλά σίγουρα τα νέα αυτής της συνάντησης θα χαροποιήσουν τους fans, αφού οι δύο πλευρές συναντήθηκαν από κοντά για να μιλήσουν.

Το δημοσίευμα στο Variety λέει μεταξύ άλλων:

Οι Michael De Luca και Pam Abdy έχουν μεγάλα σχέδια για τη Μέση Γη. Θα κάνουν νέες ταινίες The Lord of the Rings και επισκέφθηκαν τον Peter Jackson στη Νέα Ζηλανδία για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τον σκηνοθέτη της τριλογίας.

Επίσης διάφορα ρεπορτάζ έλεγαν παλιότερα ότι ο Peter Jackson μαζί με τους στενούς συνεργάτες του, Fran Walsh και Phillipa Boyens γνωρίζουν τα σχέδια των Warner Bros. και New Line.

Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν αυτές οι ταινίες θα είναι remakes της αρχικής τριλογίας ή κάποια spinoffs εντός του σύμπαντος του LOTR.

Δύο δεκαετίες μετά το φινάλε της τριλογίας του Peter Jackson και τα 17 συνολικά βραβεία Όσκαρ που απέσπασε, το The Lord of the Rings ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή.