Mortal Kombat 2: Γνωρίστε την Kitana της νέας ταινίας

Και αυτήν θα την θυμάστε στο Chilling Adventures of Sabrina
25 Μαΐου 2023 22:39
Mortal Kombat 2: Γνωρίστε την Kitana της νέας ταινίας

Στις 20 Μαΐου αποκαλύφθηκε ότι η Tati Gabrielle του You θα παίξει την Jade στο sequel του Mortal Kombat και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες που αφορούν και πάλι το cast. Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, η New Line βρήκε ήδη την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Kitana.

Όπως φαίνεται την βρήκε στα μάτια της Adeline Rudolph, την οποία επίσης ίσως θα θυμάστε από την τηλεοπτική σειρά Chilling Adventures of Sabrina του Netflix. Η Kitana εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα βιντεοπαιχνίδια της NetherRealm Studios στο Mortal Kombat II και θεωρείται μέχρι και σήμερα από τις πιο mainstream χαρακτήρες του franchise.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι και η Gabrielle έπαιζε στο Chilling Adventures of Sabrina του Netflix και όπως όλα δείχνουν οι δύο τους θα μοιραστούν και πάλι την ίδια οθόνη μέσα από το sequel της New Line. Μαζί τους θα είναι και ο Karl Urban στο ρόλο του Johnny Cage.

O Simon McQuoid θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel, ενώ ο Jeremy Slater των Moon Knight και The Exorcist πρόκειται να γράψει το σενάριο. Το cast της sequel ταινίας γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει επίσης τους Lewis Tan ως Cole Young, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Sub-Zero, Mehcad Brooks ως Jax, Jessica MacNamee ως Sonya Blade και Hiroyuki Sanada ως Scorpion.

Η πρώτη ταινία Mortal Kombat που αποτέλεσε reboot των ταινιών του 1995 και 1997, κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας στο HBO Max και αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες σε προβολές για τη Warner. Πριν καιρό είχε γίνει γνωστό πως στα σχέδια της Warner για το κινηματογραφικό μέλλον του Mortal Kombat δεν αποκλείεται ένα σύμπαν ταινιών αλά MCU.

Το Mortal Kombat 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.