Extraction 2: Ημερομηνία για το επίσημο trailer με τον Chris Hemsworth και νέο φωτογραφικό υλικό

Στις 16 Ιουνίου η πρεμιέρα στο Netflix
15 Μαΐου 2023 18:31
Extraction 2: Ημερομηνία για το επίσημο trailer με τον Chris Hemsworth και νέο φωτογραφικό υλικό

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες αφίσες από το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) και παράλληλα αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει το επίσημο trailer.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth στο ρόλο του Rake θα έρθει στις οθόνες σας μέσα στον Ιούνιο και αναμένεται να είναι εκρηκτική, ενώ όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, θέλει να σας αφήσει άφωνους με μία συγκεκριμένη σκηνή.

Ο Αυστραλός μισθοφόρος, Tyler Rake (Hemsworth) επιζεί μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και το πως πρόκειται να το μάθετε στο sequel. Πάντως, σύμφωνα με το πρώτο teaser, στέκεται και πάλι στα πόδια του και τώρα αναζητάει εκδίκηση.

Όσο περιμένετε το επίσημο trailer, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την ταινία μέσα από τις πρώτες επίσημες αφίσες:

Πρώτες πληροφορίες για την ταινία:

Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Sam Hargrave θα βρίσκεται και πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας, ενώ είναι μια χολιγουντιανή παραγωγή της AGBO των Joe και Anthony Russo, ενώ ο Joe έγραψε και το σενάριο. Επίσης, θα δείτε και πάλι την Golshifteh Farahani, μαζί με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν οι Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα παίξει στο Netflix στις 16 Ιουνίου.