To Extraction 2 με τον Chris Hemsworth θέλει να μας αφήσει άφωνους με μια σκηνή του

Σχεδιάζει να καταρρίψει το ρεκόρ συνεχιζόμενης σκηνής της προηγούμενης
22 Απριλίου 2023 14:51
To Extraction 2 με τον Chris Hemsworth θέλει να μας αφήσει άφωνους με μια σκηνή του

Από το πρώτο trailer του Extraction 2 φάνηκε ότι ο Tyler Rake του Chris Hemsworth δεν αστειεύεται και το ίδιο ο σκηνοθέτης της, Sam Hargreave. Θα είναι ένα ακόμη πιο καταιγιστικό sequel μιας ήδη άκρως καταιγιστικής ταινίας δράσης που συνδύαζε το Sicario με το John Wick

Για τις ανάγκες της πολυαναμενόμενης sequel ταινία-υπερπαραγωγής του Netflix όμως θέλουν να το πάνε αν όχι ένα, πολλά βήματα παραπέρα. Οι αδερφοί Russo που είναι εκτελεστικοί παραγωγοί των ταινιών Extraction μίλησαν στο Collider εκεί όπου αποκάλυψαν πως σκοπεύει το Extraction 2 να μας αφήσει άφωνους με μια συγκεκριμένη σκηνή. 

Επιβεβαίωσαν, λοιπόν ότι το Extraction 2 θα περιλαμβάνει μια one-take σκηνή, συνεχιζόμενης λήψης δηλαδή, που θα διαρκεί 14 ολόκληρα λεπτά! Πρόκειται να σπάσει δηλαδή το ρεκόρ της προηγούμενης αντίστοιχης one-take σκηνής της πρώτης ταινίας κατά 2 λεπτά. "Δεν το έχουμε χρονομετρήσει αλλά είναι κάπου εκεί" είπε ο Joe Russo, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εν λόγω σκηνή θα λαμβάνει χώρα σε ένα χιονισμένο σκηνικό πάνω σε ένα τρένο και θα περιλαμβάνει και ένα επιθετικό ελικόπτερο. Πρόκειται για μια σκηνή που έχει συμπεριληφθεί στο teaser trailer του Extraction. 

Δείτε εδώ πως γυρίστηκε η "one take" σκηνή 12 λεπτών του πρώτου Extraction: 

 

Πρώτες πληροφορίες για την ταινία:

Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Hemsworth ξανασμίγει με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή υπογράφει η AGBO των Joe και Anthony Russo και το σενάριο ο Joe Russo. Η Golshifteh Farahani επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, συμπρωταγωνιστώντας με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 16 Ιουνίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του sequel: