Το Poor Things είναι η νέα περίεργη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Δείτε το πρώτο trailer

Έρχεται σύντομα με ένα εκπληκτικό cast
11 Μαΐου 2023 17:18
Το Poor Things είναι η νέα περίεργη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Δείτε το πρώτο trailer

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ήρθαν στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες και μάς έδιναν μια μικρή γεύση από το νέο project του σκηνοθέτη. Οι εικόνες αυτές έδειχναν ότι η νέα ταινία του θα είναι αρκετά διαφορετική (όσον αφορά το concept) από τις προηγούμενες και αυτό έρχεται τώρα να επιβεβαιωθεί από το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Πιο συγκεκριμένα, η Searchlight Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο Teaser του Poor Things, με σκηνοθέτη φυσικά τον δικός μας Γιώργο Λάνθιμο (Yorgos Lanthimos) και κεντρική πρωταγωνίστρια και την Emma Stone.

Η Stone θα παίξει την Bella Baxter, μια νεαρή γυναίκα που πεθαίνει τραγικά, αλλά επανέρχεται στη ζωή, από έναν επιστήμονα. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Poor Things βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray που κυκλοφόρησε το 1992 και πρόκειται ουσιαστικά για μία παραλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν.

Εκτός από την Emma Stone, στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα δείτε και τους Willem Dafoe και Mark Ruffalo, αλλά και τους Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett.

Το σενάριο του φιλμ έχει αναλάβει ο Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Γιώργο Λάνθιμο και στο The Favourite και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, είναι μία ταινία τρόμου με μία βικτωριανή ερωτική ιστορία.

Πάρτε μια γεύση από τη νέα παράξενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Poor Things θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.