Amber Heard: Εγκαταλείπει το Χόλιγουντ και την υποκριτική και μετακομίζει εκτός ΗΠΑ

Ένα χρόνο αφότου έχασε τη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp
05 Μαΐου 2023 10:03
Amber Heard: Εγκαταλείπει το Χόλιγουντ και την υποκριτική και μετακομίζει εκτός ΗΠΑ

Η Amber Heard (Άμπερ Χερντ) εγκαταλείπει τα εγκόσμια και το Χόλιγουντ, ένα χρόνο μετά την δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp την οποία έχασε και την καταδίκασε να πληρώσει αποζημίωση εκατομμυρίων δολαρίων. 

Δημοσίευμα της Daily Mail από τη ρεπόρτερ Alison Boshoff αναφέρει ότι η σταρ των ταινιών Aquaman όχι μόνο εγκατέλειψε το Χόλιγουντ, αλλά μετακόμισε εκτός ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη στην Ισπανία, εκεί όπου μένει μαζί με τη μικρή της κόρη. "Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι η Heard εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και μετακόμισε ησύχως στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη Oonagh. Ένας φίλος της μου είπε: Είναι δίγλωσση οπότε μιλάει ισπανικά, είναι χαρούμενη εκεί και μεγαλώνει την κόρη της μακριά από όλον τον θόρυβο." αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Στη CinemaCon 2023 προβλήθηκε το trailer του Aquaman 2 ή "Aquaman and the Lost Kingdom" όπως επίσημα τιτλοφορείται, εκεί όπου η Amber Heard επανεμφανίστηκε στο ρόλο της Mera, παρά τα όσα είχαν ακουστεί ότι ο ρόλος της θα κοβόταν εντελώς. Λέγεται όμως ότι θα έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο sequel με τον Jason Momoa. 

Πλέον η 37χρονη Heard απολαμβάνει την ήρεμη ζωή της στην Ισπανία, ενώ τον Ιούλιο του 2022 πούλησε την έπαυλή της στην Καλιφόρνια για το ποσό του $1.1 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Βέβαια, επειδή "ποτέ μην λες ποτέ" η Amber Heard δεν αποκλείεται να επιστρέψει πίσω στο Χόλιγουντ μελλοντικά. Αυτή την πληροφορία αποκάλυψε άτομο κοντά στο περιβάλλον της ηθοποιού, αν και τόνισε πως αυτό το ενδεχόμενο θα αργήσει να συμβεί. "Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα το κάνει, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, για την κατάλληλη ταινία", δήλωσε η πηγή στη Daily Mail.