Aquaman 2: Τα πρώτα πλάνα έπαιξαν στη CinemaCon και η Amber Heard ήταν μέσα

Αν και το trailer εστίασε στο...bromance των Jason Momoa και Patrick Wilson
26 Απριλίου 2023 09:42
Aquaman 2: Τα πρώτα πλάνα έπαιξαν στη CinemaCon και η Amber Heard ήταν μέσα

Το πρώτο trailer του Aquaman 2 ή "Aquaman and the Lost Kingdom" όπως θα τιτλοφορείται επίσημα, έκανε πρεμιέρα στο πλαίσιο της CinemaCon 2023, μόνο που δεν μπορείτε να το δείτε ακόμη. Γιατί; Η παρουσίασή του έγινε κεκλεισμένων των θυρών για τους ιθύνοντες των στούντιο και των αλυσίδων κινηματογράφων, αλλά χάρη στα μέσα που βρέθηκαν εκεί μάθαμε τι περιέχει. 

Από την περιγραφή που δόθηκε από διάφορα μέσα, όπως το Deadline, το trailer επικεντρώθηκε στο...bromance που θα έχουν οι Aquaman του Jason Momoa και ο Orm του Patrick Wilson στο sequel. Μόνο που την παράσταση έκλεψε η συμπερίληψη της "Mera" της Amber Heard εντός του. Λέγεται ότι θα φοράει και ένα νέο λευκό κοστούμι -κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί- και μάλλον θα είναι η μητέρα του νέου παιδιού του Arthur Curry (Momoa). 

Λόγω της δικαστικής διαμάχης της Heard με τον Johnny Depp, η συμμετοχή της στο Aquaman 2 κρεμόταν από μια κλωστή για αρκετό καιρό, καθώς οι DC fans ζητούσαν με petitions να κοπεί εντελώς ο ρόλος της όταν το δικαστήριο δικαίωσε τον Ντεπ στην υπόθεση δυσφήμισής του. Τελικά όπως φαίνεται θα παίξει στην ταινία, αν και σε αρκετά μειωμένο χρόνο συμμετοχής. Ο σκηνοθέτης James Wan υποσχέθηκε στο κοινό της CinemaCon ότι το sequel θα ταξιδέψει το κοινό σε "πανέμορφους και παράξενους κόσμους με ενδιαφέροντες νέους χαρακτήρες". "Θα είναι μια περιπέτεια δράσης με μια πολύ διασκεδαστική αδερφική σχέση μεταξύ Arthur και Orm. Και ενώ ο Orm ήταν ο κακός της πρώτης ταινίας, αυτή τη φορά ο Arthur τον χρειάζεται". είπε ο Wan. 

Ο Aquaman θα πρέπει να μεγαλώσει το παιδί του και φαίνεται να μοιράζεται μια σκηνή με τον πατέρα του Tom Curry (Temuera Morrison). Παράλληλα, ο Black Manta του Yahya Abdul-Mateen θα είναι ο μεγάλος κακός του sequel είναι πιο ισχυρός από ποτέ. "Κανείς δε χτυπάει τον αδερφό μου εκτός από εμένα" λέει ο Momoa σε μια σκηνή και ο Wilson του απαντά "μη με λες αδερφό σου!". Σε μια άλλη σκηνή του trailer ο Orm λέει στον αδερφό του "Εάν ηγηθείς εσύ, τότε θα ακολουθήσει και η Ατλαντίδα". 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2023, μιας και πριν από ένα μήνα η Warner Bros. μετακίνησε το slot του.