Αυτούς τους χαρακτήρες θα δείτε στη νέα CG-animated ταινία του Resident Evil (BINTEO)

Θα παίξει πρώτα στην Ιαπωνία
10 Απριλίου 2023 17:51
Αυτούς τους χαρακτήρες θα δείτε στη νέα CG-animated ταινία του Resident Evil (BINTEO)

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη αφίσα του Resident Evil: Death Island, το οποίο αναμένεται να παίξει στην Ιαπωνία μέσα στο καλοκαίρι. Η εν λόγω εικόνα έχει στο επίκεντρο σχεδόν όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες του franchise, καθώς και το παράξενο νησί που λαμβάνει χώρα η CG-animated ταινία.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Eiichiro Hasumi (Assassination Classroom), ενώ το σενάριο έγραψε ο Makoto Fukami. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Death Island είναι sequel του πρόσφατου Resident Evil: Vendetta, με τον Leon S. Kennedy να βρίσκεται σε μια νέα αποστολή για να σώσει τον Dr. Antonio Taylor.

Στο Death Island θα δείτε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες από το επιτυχημένο franchise της Capcom, μεταξύ άλλων τους Leon, Chris, Jill και Claire. Μπορείτε να δείτε την επίσημη αφίσα και τη νέα εικόνα παρακάτω:

Η επίσημη περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Ο πράκτορας του D.S.O. Leon S. Kennedy βρίσκεται σε αποστολή να σώσει τον Dr. Antonio Taylor από απαγωγείς, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει την καταδίωξή του. Εν τω μεταξύ, ο πράκτορας της B.S.A.A. Chris Redfield ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η αιτία της μόλυνσης δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Το μόνο κοινό σημείο των θυμάτων είναι ότι όλοι επισκέφθηκαν πρόσφατα το νησί Αλκατράζ. Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Chris και η ομάδα του κατευθύνονται στο νησί, όπου τους περιμένει ένας νέος τρόμος.

Το Resident Evil: Death Island θα παίξει στην Ιαπωνία στις 7 Ιουλίου, αλλά μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει στα μέρη μας.