Κυκλοφορεί από σήμερα η “χρυσή” έκδοση του Resident Evil 4 – Τι περιλαμβάνει;

Για εκείνους που δεν το είχαν αγοράσει μέχρι σήμερα
09 Φεβρουαρίου 2024 12:01
Κυκλοφορεί από σήμερα η “χρυσή” έκδοση του Resident Evil 4 – Τι περιλαμβάνει;

Πριν από μερικές ημέρες, η Capcom είχε ανακοινώσει τη “χρυσή” έκδοση του Resident Evil 4. Πρόκειται για ένα πλήρες πακέτο του remake τίτλου που απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που δεν είχαν αγοράσει ποτέ τη βασική έκδοση και ίσως περίμεναν ένα πιο πλήρες πακέτο για να προμηθευτούν.

Το Resident Evil 4 Gold Edition -όπως είναι η επίσημη ονομασία του- περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για το παιχνίδι, σε μία ελκυστική τιμή, αφού δε ζητάει 70 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση περιλαμβάνει τον βασικό τίτλο της περιπέτειας του Leon S. Kennedy, το Separate Ways expansion που κυκλοφόρησε πρόσφατα και επικεντρώνεται στην ιστορία της Ada Wong, καθώς και όλο το DLC περιεχόμενο που υπήρχε μέχρι πρότινος μόνο σε όσους είχαν αγοράσει την Deluxe Edition του Resident Evil 4. Το “Extra DLC Pack” περιλαμβάνει δύο όπλα, στολές και διάφορα αντικείμενα για τους πρωταγωνιστές.

Η τιμή αυτού του πλήρους πακέτου ανέρχεται στα 49.99 ευρώ, ενώ όσοι βρίσκονται στην Ευρώπη, θα μπορούν να αγοράσουν το Resident Evil 4 Gold Edition και από τα φυσικά καταστήματα, μιας και μόνο εδώ έρχεται και σε retail μορφή.

Το Resident Evil 4 Gold Edition κυκλοφορεί σήμερα σε PlayStation και Xbox κονσόλες, αλλά και στο PC. Παρακάτω θα βρείτε και το launch trailer.