Cocaine Bear: Η viral ταινία με την αρκούδα έρχεται σύντομα “στο σπίτι σας”

Κυκλοφορεί σε digital, Blu-Ray και DVD
05 Απριλίου 2023 10:24
Cocaine Bear: Η viral ταινία με την αρκούδα έρχεται σύντομα “στο σπίτι σας”

Πολύ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε από το σπίτι σας ίσως την πιο viral ταινία του Φεβρουαρίου! Ο λόγος γίνεται για το Cocaine Bear της Universal Pictures, η οποία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους πριν από σχεδόν δύο μήνες και τώρα ετοιμάζεται να έρθει σε ψηφιακή, Blu-Ray και DVD μορφή.

Δε θα χρειαστεί, λοιπόν, να περιμένετε πολύ γιατί το Cocaine Bear θα γίνει διαθέσιμο παντού στις 18 Απριλίου. Όσον αφορά τη ψηφιακή έκδοση, θα μπορείτε να την ενοικιάσετε ή να την αγοράσετε μέσα από διάφορα ψηφιακά καταστήματα.

Η ψηφιακή και την Blu-Ray έκδοση έρχονται με εξτρά περιεχόμενο που μεταξύ άλλων περιέχει ένα εναλλακτικό φινάλε, κομμένες σκηνές και πολλά άλλα.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του 1985 με τη συντριβή αεροσκάφους ενός διακινητή ναρκωτικών, την εξαφανισμένη κοκαΐνη και τη μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η ξέφρενη σκοτεινή κωμωδία συναντά μια παράξενη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων σε ένα δάσος της Τζόρτζια, όπου ένα αρπακτικό βάρους 500 κιλών έχει καταπιεί μια απίστευτη ποσότητα κοκαΐνης και έχει ξεκινήσει ένα ξέφρενο κυνήγι με τροφή την κοκαΐνη για να πάρει κι άλλη δόση... και αίμα.

Cocaine Bear: Σπάει τα ταμεία η ταινία με την ξέφρενη αρκούδα

Πρωταγωνιστούν: Ray Liotta, Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Keri Russell (The Americans), O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019’s Charlie’s Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects), και Margo Martindale (The Americans).

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Cocaine Bear πατώντας εδώ.

Το Cocaine Bear έπαιξε στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο και σύντομα λοιπόν θα μπορείτε να το απολαύσετε από το σπίτι σας.

Tags: