John Wick Chapter 4: Δολοφονικό ντεμπούτο στο box office για τον Keanu Reeves

Εισπράξεις ρεκόρ για το franchise ταινιών του John Wick
27 Μαρτίου 2023 23:35
John Wick Chapter 4: Δολοφονικό ντεμπούτο στο box office για τον Keanu Reeves

O Keanu Reeves διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του με την επιστροφή του στο "John Wick - Chapter 4", καθώς εμπορικά η ταινία έσκισε με το καλημέρα στο box office παγκοσμίως. 

Η νέα ταινία δράσης πραγματοποίησε ένα δολοφονικό ντεμπούτο στο αμερικάνικο box office συγκεντρώνοντας πάνω από $73.5 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, κατεδαφίζοντας μια και καλή το Shazam! Fury of the Gods της DC, αλλά και το Scream 6. Αυτό αποτελεί το καλύτερο άνοιγμα του franchise ταινιών με τον Keanu Reeves, το οποίο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό του "John Wick Chapter 3 - Parabellum", που το 2019 άνοιξε με $56.8 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ.

Μαζί με τις διεθνείς αγορές το John Wick 4 μετράει μέχρι σήμερα κάτι παραπάνω από $137.5 εκατομμύρια δολάρια. Η πορεία του φαντάζει ήδη λαμπρή δεδομένου και του budget της, καθώς η παραγωγή της ανήρθε στα $100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ εξέλαβε εξαιρετικές μέχρι και διθυραμβικές κριτικές σημειώνοντας 95% σκορ στο Rotten Tomatoes. 

Τις εντυπώσεις μας από το John Wick - Chapter 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης θα βρείτε πατώντας εδώ

10+1 facts για το John Wick που ίσως δε γνωρίζατε

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.