Oscars 2023 - Lady Gaga: Έκπληξη της τελευταίας στιγμής με την εμφάνισή της

Είναι ή δε θα είναι τελικά για να ερμηνεύσει το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι του Top Gun: Maverick;
12 Μαρτίου 2023 22:20
Oscars 2023 - Lady Gaga: Έκπληξη της τελευταίας στιγμής με την εμφάνισή της

Μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής έρχεται από το Λος Άντζελες και τα Oscars 2023 σχετικά με την ενδεχόμενη εμφάνιση της Lady Gaga στην 95η Τελετή Απονομής. Προ μερικών ημερών είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι δε θα συμμετέχει στην τηλεοπτική μετάδοση για να ερμηνεύσει ως είθισται το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι του Top Gun: Maverick, με τίτλο "Hold My Hand". 

O λόγος ήταν φυσικά ότι η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια και ηθοποιός συμμετέχει αυτόν τον καιρό στα γυρίσματα του Joker: Folie à Deux. Τελικά, όπως μετέδωσε πρώτο το Variety, η Lady Gaga θα δώσει το παρών στην φετινή βραδιά των βραβείων Όσκαρ και θα ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο ζωντανά το κομμάτι του Top Gun: Maverick, που συνολικά είναι υποψήφιο για 6 χρυσά αγαλματίδια. 

Όπως λένε οι πληροφορίες πρόκειται για μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής καθώς φαίνεται να βγήκε άκρη με το πρόγραμμα της Gaga και της παραγωγής του ABC και των Oscars. 

Όσον αφορά τις live εμφανίσεις εκεί θα έχουμε σίγουρα την Rihanna (Ριάνα) να ερμηνεύει το κομμάτι "Lift Me Up" από την ταινία Black Panther: Wakanda Forever και τον Lenny Kravitz να ερμηνεύει το κομμάτι που θα ακουστεί κατά τη διάρκεια του "In Memoriam", της ενότητας που τιμάει τη μνήμη όσων προσώπων της βιομηχανίας έφυγαν την περασμένη χρονιά. 

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις καλύτερες ταινίες που είναι υποψήφιες στα Oscars 2023. 

Βρείτε όλες τις υποψήφιες ταινίες των Oscars 2023 πατώντας εδώ. 

Πώς θα δείτε τα Oscars 2023; 

Τα Oscars 2023 προβάλλονται στην χώρα μας από την Cosmote TV. H 95η Τελετή Απονομής ξεκινάει απόψε στις 02:00 η ώρα Ελλάδος (ξημερώματα Δευτέρας).