Fast X: Δείτε νέο υλικό με τους Vin Diesel και Jason Momoa έτοιμους για ξύλο και γκάζια!

Την Κυριακή θα κυκλοφορήσει και το πρώτο επίσημο trailer
09 Φεβρουαρίου 2023 19:02
Fast X: Δείτε νέο υλικό με τους Vin Diesel και Jason Momoa έτοιμους για ξύλο και γκάζια!

Το Empire Magazine φιλοξενεί σήμερα το πολυπόθητο Fast X και έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες, προτού δείτε το επίσημο trailer κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Πιο συγκεκριμένα, οι νέες εικόνες δείχνουν μεταξύ άλλων τον Vin Diesel και τον Jason Momoa να είναι…μες τα νεύρα!

Η πρώτη εικόνα που δημοσίευσε το Empire παρουσιάζει τον Dom του Vin Diesel, με τη λεζάντα να λέει ότι το Fast X είναι η αρχή του τέλους για την οικογένεια Toretto. Στην 2η και στην 3η φωτογραφία βλέπουμε για πρώτη φορά τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Jason Momoa, τον Dante, καθώς και τη χαρακτήρα της Brie Larson, η οποία θα είναι η μυστηριώδη “Tess”.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα γυρίσματα της δέκατης ταινίας ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2022 και αναμένεται να καταφθάσει στις αίθουσες αυτόν τον Μάιο. Δείτε τις ολοκαίνουργιες εικόνες από το Fast X παρακάτω:

To κόστος της επερχόμενης ταινίας αγγίζει τα 340 εκατομμύρια. Το προηγούμενο φιλμ, το οποίο ήταν επίσης τεράστια παραγωγή, είχε κοστίσει μόλις 200 εκατομμύρια. Φαίνεται πως το budget του Fast and Furious 10 ανέβηκε και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο και το τεράστιο cast του, μιας και πέρα από τον Vin Diesel θα δείτε και τον Jason Momoa και την Brie Larson.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πλάι στον Vin Diesel θα δείτε και τους Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges και Sung Kang. Οι νέοι ηθοποιοί που θα απαρτίζουν το cast είναι οι Daniela Melchior (The Suicide Squad) και Rita Moreno (West Side Story).

Εδώ θα βρείτε τη λίστα με όλα τα νέα trailers ταινιών που θα παίξουν εν μέσω του Super Bowl την ερχόμενη Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα).

Το Fast 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023. Το πρώτο trailer του φιλμ θα γίνει διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του Super Bowl.