Super Bowl 2023: Αυτά είναι όλα τα trailers ταινιών που θα παίξουν

Ετοιμαστείτε για ματιές στις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2023!
03 Φεβρουαρίου 2023 11:59
Super Bowl 2023: Αυτά είναι όλα τα trailers ταινιών που θα παίξουν

Ετοιμαστείτε για νέες (ή και πρώτες) ματιές στις πιο αναμενόμενες blockbuster ταινίες του 2023, χάρη στο ημίχρονο του Super Bowl

Παραδοσιακά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ αποτελεί την κεντρική τηλεοπτική ατραξιόν όλου του χρόνου με τις διαφημιστικές εταιρίες και τους κολοσσούς να σφάζονται για το ποια θα αποκτήσει ένα πολύτιμο slot των 30 δευτερολέπτων. 

Πόσο θα κοστίζει φέτος το κάθε slot των 30 δευτερολέπτων; Γύρω στα $7 εκατομμύρια δολάρια για κάθε διαφημιστικό θα πρέπει να καταβάλλουν οι ενδιαφερόμενες εταιρίες, ώστε να έχουν μια περίοπτη θέση προβολής στην αναμέτρηση μεταξύ των Kansas City Chiefs και Philadelphia Eagles, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου (ξημερώματα Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου για την Ελλάδα). 

Για το κοινό όμως είναι ένα φεστιβάλ από trailers που ανεβάζουν κατακόρυφα το hype και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline μάθαμε ποιες ταινίες θα δώσουν το παρών με νέα trailers!

Μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα είναι τα Fast X, Guardians of the Galaxy Vol 3, The Flash, Scream 6 και The Super Mario Bros Movie. Υπάρχουν 10 trailers ταινιών που σίγουρα θα παίξουν αλλά και ακόμη τέσσερα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ακούγονται έντονα. 

 

Δείτε τη λίστα των trailers ταινιών του Super Bowl 2023:

Fast X

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

The Flash

The Super Mario Bros. Movie

The Little Mermaid

Scream VI

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Transformers: Rise of the Beasts

Pixar's Elemental

Στα πολύ πιθανά να δούμε trailers είναι: 

Indiana Jones and the Dial of Destiny

The Marvels

Creed III 

John Wick 4

Με την άνοδο ξανά των κινηματογράφων στη μετά-πανδημική εποχή είναι λογικό να ποντάρουν πολλά χρήματα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ για μια προβολή στο Super Bowl LVII. 

Συντονιστείτε λοιπόν στο Unboxholics.com για να δείτε πρώτοι όλα τα trailers του Super Bowl 2023.