Superman Legacy: Η νέα ταινία της DC είναι γεγονός και έρχεται το 2025

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει
31 Ιανουαρίου 2023 20:26
Superman Legacy: Η νέα ταινία της DC είναι γεγονός και έρχεται το 2025

Ο James Gunn ανακοίνωσε ότι η νέα DC, που έχει αναλάβει παρέα με τον Peter Safran, είναι πλέον σε έναν πολύ καλό δρόμο και ό,τι project κυκλοφορήσει που θα βρίσκεται σε αυτό το σύμπαν (ταινίες, οι σειρές ή και παιχνίδια) θα συνδέονται.

Ύστερα από αυτές τις δηλώσεις αποκάλυψε το Superman Legacy, ένα ολοκαίνουργιο φιλμ με τον θρυλικό ήρωα της DC που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025. Μάλιστα, το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο James Gunn, αν και προς το παρόν δεν ξέρουμε αν θα καθίσει και στη σκηνοθετική καρέκλα.

Όπως μεταφέρει το Variety, το Superman Legacy θα βρίσκεται στο φρεσκαρισμένο και ανανεωμένο “DCU” και θα επικεντρώνεται στον Ken και θα εξισορροπεί την “Kryptonian” κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του. Ο Safran σημείωσε επίσης ότι αυτή η ταινία “θα είναι πολύ αισιόδοξη και θα δείτε έναν Superman που είναι καλός σε έναν κόσμο που η ευγένεια θεωρείται ντεμοντέ”.

Δείτε το επίσημο βίντεο που ανέβασε ο James Gunn στο Twitter του:

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα παίξει τον Superman, μιας και όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, ο Henry Cavill δε θα φορέσει ξανά την κάπα του. Ο Gunn άφησε και ένα παραθυράκι ανοιχτό και είπε ότι αυτή η ταινία θα βάλει τα θεμέλια στο νέο σύμπαν της DC και για άλλα projects. Έτσι μπορεί κάποια στιγμή να δείτε και νέο παιχνίδι με το γνωστό ήρωα ή κάποια animated σειρά.

Τέλος, έρχεται ακόμη μία Superman ταινία που το σενάριό της έχει γράψει ο Ta-Nehisi Coates, αλλά δε θα βρίσκεται μέσα στο φρεσκαρισμένο DCU. Περισσότερα γι' αυτό το project δεν αποκαλύφθηκαν.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Superman Legacy παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.