Το The Batman 2 με τον Robert Pattinson έχει ημερομηνία και επίσημη ονομασία!

Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι το sequel
31 Ιανουαρίου 2023 19:24
Το The Batman 2 με τον Robert Pattinson έχει ημερομηνία και επίσημη ονομασία!

Και επίσημα, το The Batman 2 του Matt Reeves με τον Robert Pattison πήρε το πράσινο φως και βρίσκεται επίσημα στα σκαριά. Ο σκηνοθέτης της ταινίας βρέθηκε με τον James Gunn και τον Peter Safran (τα νέα αφεντικά της DC) τις τελευταίες ώρες και μίλησαν για την επερχόμενη ταινία του Σκοτεινού Ιππότη.

Όπως μεταφέρει το Collider, όλα πήγαν κατ’ ευχή και η νέα ταινία της DC θα ονομάζεται επίσημα “The Batman – Part II”. Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή γιατί όπως μάθαμε, το φιλμ θα καταφθάσει στις αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου του 2025.

The Batman 2: Σε τι φάση είναι το sequel; O Matt Reeves απαντά

Ο Reeves εργάζεται σκληρά τον τελευταίο καιρό για το “Crime Saga” του Batman, το οποίο θα περιλαμβάνει και την επίσημη spin-off σειρά με πρωταγωνιστή τον Colin Farrell. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το The Penguin που θα παίξει μέσα από τη συχνότητα του HBO Max.

Ο Matt Reeves δήλωσε στο Collider τα εξής:

Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο Robert Pattinson είναι πολύ ξεχωριστός σε αυτόν τον ρόλο. Στόχος μου ήταν πάντα να κάνω αυτές τις ιστορίες που επιτρέπουν στον χαρακτήρα να βρίσκεται πάντα στο κέντρο της ιστορίας. Και αυτό γιατί πολλές φορές μπαίνουν στη μέση και άλλοι χαρακτήρες που κατά κάποιον τρόπο παίρνουν τη σκυτάλη και ο Batman «κάθεται στο πίσω κάθισμα».

Το The Batman — Part II θα παίξει λοιπόν στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.