Jeremy Renner: Νέα ενημέρωση για την υγεία του από τον δημιουργό της σειράς Mayor of Kingstown

O Hugh Dillon μίλησε για τη κατάστασή του 52χρονος σταρ
14 Ιανουαρίου 2023 13:13
Jeremy Renner: Νέα ενημέρωση για την υγεία του από τον δημιουργό της σειράς Mayor of Kingstown

Ύστερα από τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανάρτησε ο Jeremy Renner μετά το σοβαρό ατύχημά του, ο σταρ των ταινιών της Marvel βρίσκεται σε μια περίοδο μακράς ανάρρωσης, όπως έχουν αναφέρει μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού. 

Ωστόσο, μια νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του ήρθε από τον Hugh Dillon, συνδημιουργό της σειράς "Mayor of Kingstown" στην οποία πρωταγωνιστεί ο Renner και σύντομα θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της.

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο Comicbook, ο Dillon δήλωσε "ανακουφισμένος" που άκουσε ότι ο Renner αναρρώνει στη ΜΕΘ και περιέγραψε ένα βίντεο που του έστειλε ο ηθοποιός. Χάρη σε αυτό του έδωσε ελπίδες ότι θα επανέλθει και πως όλα είναι εντάξει, ενώ τον έκανε να γελάσει παρά την κατάσταση που βρισκόταν. 

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε: 

"Ήταν μια μεγάλη ανακούφιση, ήταν σαν τρενάκι του τρόμου, γιατί όταν έμαθα τα νέα ήθελα να φύγω και να τον βρω και να τον δω. Τότε μου έστειλε ένα βίντεο την επόμενη μέρα, που ήταν η μεγαλύτερη ανακούφιση στη ζωή μου, γιατί ήταν τόσο αστείο και γεμάτο βρισίδια, και έλεγα, εντάξει, θα επιστρέψει. Είναι τόσο αστείος. Είναι σαν αδερφός μου. Είναι σαν, ξέρεις, να έχουμε δουλέψει σε αυτή την εκπομπή για δύο χρόνια. Αυτή είναι η σειρά που δημιούργησα με τον Taylor Sheridan, και αυτός είναι απλά ασταμάτητος. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και το συνεργείο της σειράς τον αγαπάει. Το καστ τον αγαπάει. Εγώ τον αγαπώ, και ήταν λες και ο κόσμος μου πάγωσε. Απλά θέλω να αναρρώσει και μετά να πάρει το βίντεο και, ε, ξέρετε, απλά να βρίζει και να βρίζει ξανά και ξανά. Ξέρετε, με έκανε να γελάσω και να κλάψω ταυτόχρονα και απλά ευχαριστώ τον Θεό που είναι καλά και βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης."

Οι συνθήκες του ατυχήματος

Πληροφορίες για το πώς ακριβώς τραυματίστηκε ο Renner μάθαμε από τον σερίφη Darin Balaam, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό. Συνοπτικά, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του όχημα, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει λίγο νωρίτερα για να ξεκολλήσει το προσωπικό του αυτοκίνητο, το οποίο με τη σειρά του είχε κολλήσει στα χιόνια.

"Με βάση την έρευνά μας, το προσωπικό όχημα του κ. Renner, το οποίο οδηγούσε ένα μέλος της οικογένειας, είχε κολλήσει στα χιόνια κοντά στο σπίτι του. Σε μια προσπάθεια να μετακινήσει το όχημα, ο κ. Renner πήγε να φέρει το PistenBully του -ένα εξαιρετικά μεγάλο μηχάνημα εκχιονισμού που ζυγίζει τουλάχιστον 6.5 τόνους. Αφού ρυμούλκησε επιτυχώς το προσωπικό του όχημα από την κολλημένη θέση του, ο κ. Renner βγήκε από το PistenBully του για να μιλήσει στο μέλος της οικογένειάς του.

Σε αυτό το σημείο, το PistenBully άρχισε να κυλάει. Προσπαθώντας να το σταματήσει, ο κ. Renner επιχείρησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού. Με βάση την έρευνά μας, σε αυτό το σημείο ο κ. Renner παρασύρεται από το PistenBully. Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε λεπτομερώς ότι είδε τον κ. Renner να μπαίνει στο PistenBully και μετά δεν τον ξαναείδε μέχρι που το PistenBully ακινητοποιήθηκε σε ένα σωρό από χιόνι μπροστά από την είσοδό του."

Τα τραύματά του είναι τόσο εκτεταμένα που οι εκτιμήσεις των γιατρών, βάσει των όσων μεταφέρουν μέσα του εξωτερικού, λένε ότι θα χρειαστεί κι άλλη επέμβαση στο μέλλον. Άτομα που μίλησαν στο ExtraTV κάνουν λόγο πως "ζει από θαύμα" και πως "θα είναι πολύ μακρύς ο δρόμος της ανάρρωσής του". 

Λίγα λόγια για τον Jeremy Renner 

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου, "The Hurt Locker" που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, καθώς και για τις ταινίες Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), "Η Κληρονομιά του Μπορν" (The Bourne Legacy, 2012). "Οδηγός Διαπλοκής" (American Hustle) και "Wind River" του Taylor Sheridan.

Κατά τη δεκαετία του 2000, ο ηθοποιός συμμετείχε τόσο σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως οι ταινίες, Dahmer (2002) και Neo Ned (2005), όσο και σε υπερπαραγωγές όπως οι ταινίες S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (S.W.A.T., 2003), Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, 2007) και 28 Εβδομάδες Μετά (28 Weeks Later, 2007).

Το 2010 έλαβε τη δεύτερη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, αυτή τη φορά για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία "The Town", σε σκηνοθεσία Ben Affleck. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά "Hawkeye" του Disney+ υποδυόμενος το ρόλο του Clint Barton από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τον οποίο είχε παίξει στα "Thor", "Avengers", "Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War", "Avengers: Endgame" και "Black Widow".

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά δια χειρός Taylor Sheridan, το "Mayor of Kingstown" του Paramount Plus που στις 15 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της.