Jeremy Renner: Το πρώτο βίντεο του Hawkeye της Marvel μετά το ατύχημα

Παρά το Γολγοθά που τράβηξε ο 51χρονος σταρ δε χάνει το χιούμορ του
05 Ιανουαρίου 2023 22:34
Jeremy Renner: Το πρώτο βίντεο του Hawkeye της Marvel μετά το ατύχημα

Ο Jeremy Renner (Τζέρεμι Ρένερ) πέρασε από δύο χειρουργεία και παρά τα βαρύτατα τραύματα που φέρει μετά το φρικιαστικό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του δεν χάνει ούτε λεπτό το χιούμορ του, αλλά ούτε και το κουράγιο του. 

Το απέδειξε περίτρανα μέσα από το βίντεο που ανέβασε στο Twitter από το κρεβάτι της ΜΕΘ που βρίσκεται, μόλις λίγα 24ωρα μετά την πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram του.

Ο 51χρονος σταρ των ταινιών της Marvel φαίνεται να είναι υπό την επήρεια νάρκωσης και με μώλωπες κάτω από το μάτι, την ώρα που η αδερφή του του κάνει το πρώτου του ντους. "Είσαι τόσο σέξι" του λέει και ο Ρενέρ απαντάει χαριτολογώντας "Αηδία".  Στη λεζάντα του βίντεο γράφει: "Μια 'όχι και τόσο σπουδαία' ημέρα στη ΜΕΘ, μετατράπηκε σε μια καταπληκτική μέρα σπα με την αδελφή και τη μαμά μου. Σας ευχαριστώ πάααρα πολύ".

Δείτε το βίντεο του Jeremy Renner: 

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το ατύχημα, σχεδόν όλοι οι συνεργάτες και φίλοι του από το MCU όπως οι Mark Ruffalo (Hulk), Chris Pratt (Peter Quill/Star Lord των Guardians of the Galaxy), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Cobbie Smulders (Mariah Hill), Paul Bettany (Vision), ακόμη και ο Josh Brolin, που υποδύθηκε τον Thanos στο MCU του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, όπως θα δείτε εδώ

Οι συνθήκες του ατυχήματος

Πληροφορίες για το πώς ακριβώς τραυματίστηκε ο Renner μάθαμε από τον σερίφη Darin Balaam, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό. Συνοπτικά, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του όχημα, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει λίγο νωρίτερα για να ξεκολλήσει το προσωπικό του αυτοκίνητο, το οποίο με τη σειρά του είχε κολλήσει στα χιόνια.

"Με βάση την έρευνά μας, το προσωπικό όχημα του κ. Renner, το οποίο οδηγούσε ένα μέλος της οικογένειας, είχε κολλήσει στα χιόνια κοντά στο σπίτι του. Σε μια προσπάθεια να μετακινήσει το όχημα, ο κ. Renner πήγε να φέρει το PistenBully του -ένα εξαιρετικά μεγάλο μηχάνημα εκχιονισμού που ζυγίζει τουλάχιστον 6.5 τόνους. Αφού ρυμούλκησε επιτυχώς το προσωπικό του όχημα από την κολλημένη θέση του, ο κ. Renner βγήκε από το PistenBully του για να μιλήσει στο μέλος της οικογένειάς του.

Σε αυτό το σημείο, το PistenBully άρχισε να κυλάει. Προσπαθώντας να το σταματήσει, ο κ. Renner επιχείρησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού. Με βάση την έρευνά μας, σε αυτό το σημείο ο κ. Renner παρασύρεται από το PistenBully. Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε λεπτομερώς ότι είδε τον κ. Renner να μπαίνει στο PistenBully και μετά δεν τον ξαναείδε μέχρι που το PistenBully ακινητοποιήθηκε σε ένα σωρό από χιόνι μπροστά από την είσοδό του."

Τα τραύματά του είναι τόσο εκτεταμένα που οι εκτιμήσεις των γιατρών, βάσει των όσων μεταφέρουν μέσα του εξωτερικού, λένε ότι θα χρειαστεί κι άλλη επέμβαση στο μέλλον. Άτομα που μίλησαν στο ExtraTV κάνουν λόγο πως "ζει από θαύμα" και πως "θα είναι πολύ μακρύς ο δρόμος της ανάρρωσής του". 

Λίγα λόγια για τον Jeremy Renner 

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου, "The Hurt Locker" που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, καθώς και για τις ταινίες Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), "Η Κληρονομιά του Μπορν" (The Bourne Legacy, 2012). "Οδηγός Διαπλοκής" (American Hustle) και "Wind River" του Taylor Sheridan.

Κατά τη δεκαετία του 2000, ο ηθοποιός συμμετείχε τόσο σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως οι ταινίες, Dahmer (2002) και Neo Ned (2005), όσο και σε υπερπαραγωγές όπως οι ταινίες S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (S.W.A.T., 2003), Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, 2007) και 28 Εβδομάδες Μετά (28 Weeks Later, 2007).

Το 2010 έλαβε τη δεύτερη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, αυτή τη φορά για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία "The Town", σε σκηνοθεσία Ben Affleck. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά "Hawkeye" του Disney+ υποδυόμενος το ρόλο του Clint Barton από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τον οποίο είχε παίξει στα "Thor", "Avengers", "Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War", "Avengers: Endgame" και "Black Widow".

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά δια χειρός Taylor Sheridan, το "Mayor of Kingstown" του Paramount Plus που στις 15 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της.