The Last of Us: Η Maisie Williams του Game of Thrones θα έπαιζε την Ellie στην ταινία

Πώς θα ήταν η ταινία The last of Us εάν δε γινόταν η σειρά του HBO
04 Ιανουαρίου 2023 23:32
The Last of Us: Η Maisie Williams του Game of Thrones θα έπαιζε την Ellie στην ταινία

Φανταστείτε έναν κόσμο που το The Last of Us δεν γίνεται σειρά αλλά ταινία, όπως είχε αρχικά συλληφθεί και η παραγωγή ψάχνει για τα πρόσωπα που θα παίξουν τους δύο βασικούς ρόλους των Joel και Ellie. 

Την Ellie, όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, θα την υποδυθεί στην τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO, η ταλαντούχα νεαρή Bella Ramsey, που γνωρίσαμε μέσα από το Game of Thrones. Πώς θα σας φαινόταν όμως να την υποδυόταν μια άλλη πασίγνωστη σταρ, επίσης από το Game of Thrones; 

Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξή του Neil Druckmann, δημιουργού του σύμπαντος και σεναριογράφου της σειράς, στο The Hollywood Reporter αποκάλυψαν τα άλλα ονόματα που ήταν τα επικρατέστερα για το ρόλο της Ellie, αλλά όταν ακόμη το project θα γινόταν κινηματογραφική παραγωγή. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος, είδανε εκατοντάδες ηθοποιούς για την Ellie και είχαν καταλήξει στην Maisie Williams (την Arya Stark του Game of Thrones) με την οποία μάλιστα ο Druckmann είχε συναντηθεί για να μιλήσουν εκτενέστερα. Το δεύτερο πρόσωπο είναι αυτό της Kaitlyn Dever (ΦΩΤΟ) των "Booksmart" και "Rosaline", η οποία έφτασε κιόλας στη φάση του table read για τον ρόλο της Ellie. 

Γιατί όμως δεν επιλέχθηκαν τελικά καμία από αυτές όταν το project μεταφέρθηκε στην τηλεόραση; O Druckmann είπε πως είχαν "ξεπεράσει αρκετά το όριο ηλικίας" του ρόλου τους και έτσι έπρεπε να ψάξουν από την αρχή. Η Dever πλέον είναι 26 ετών και η Williams είναι 25 ετών, ενώ η Ramsey που τελικά κέρδισε το ρόλο είναι τώρα 19 χρονών. 

Να θυμίσουμε ότι η σειρά του The Last of Us του HBO θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου. Το πρώτο επεισόδιο μάλιστα αναμένεται να έχει διάρκεια όσο μια κανονική ταινία.