Δείτε δωρεάν την ταινία DIGGER μέσα από το ERTFLIX

Ένα από τα πολυβραβευμένα φιλμ του μοντέρνου ελληνικού σινεμά με τους Βαγγέλη Μουρίκη και Αργύρη Πανταζάρα
03 Ιανουαρίου 2023 15:49
Δείτε δωρεάν την ταινία DIGGER μέσα από το ERTFLIX

Η πλατφόρμα του ERTFLIX επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στον κατάλογό της και μια από αυτές είναι η διάθεση της ταινίας "Digger", που κυκλοφόρησε το 2020 και παίζουν οι Βαγγέλης Μουρικής, Αργύρης Πανταζάρας και Βασίλης Μπισμπίκης, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε, λοιπόν, εντελώς δωρεάν για όλους και χωρίς κάποια εγγραφή να παρακολουθήσετε μια εκ των καλύτερων -κατά γενική ομολογία- ταινιών του μοντέρνου ελληνικού σινεμά, την οποία σκηνοθετεί ο Τζώρτζης Γρηγοράκης.

Το Digger περιγράφεται ως ένα "νεο-γουέστερν" και αποτελεί μια από τις πιο πολυβραβευμένες εγχώριες ταινίες των τελευταίων ετών, έχοντας σαρώσει στα βραβεία Ίρις της Ελληνικής ακαδημίας Κινηματογράφου με 10 αγαλματίδια στην απονομή του 2021. 

Να αναφέρουμε ότι το Digger ήταν η επίσημη επιλογή της Ελλάδας για τα Oscars του 2022 στην κατηγορία Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας. 

Το Digger θα είναι διαθέσιμο μέχρι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 23:59 στην πλατφόρμα του ERTFlix. 

Δείτε το Digger πατώντας εδώ

Η υπόθεση του Digger: 

Ο Νικήτας, ζει απομονωμένος στην καρδιά ενός ορεινού δάσους της Βόρειας Ελλάδας. Η γη και η ισορροπία της φύσης γύρω του απειλούνται καθημερινά από τις επεκτατικές διαθέσεις μιας βιομηχανικής μονάδας. Όμως η άφιξη του γιου του, ο οποίος διεκδικεί μέρος του κτήματος που κληρονόμησε από τη μητέρα του, επιβαρύνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Οι δυο τους γίνονται εχθροί κάτω από την ίδια στέγη και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον κατά μέτωπο, με μοναδικό μάρτυρα τη φύση. 

Παίζουν οι: Βαγγέλης Μουρίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Σοφία Κόκκαλη, Τεό Αλεξάντερ, Βασίλης Αναστασίου, Βασίλης Μπισμπίκης, Αλέξανδρος Ιατρόπουλος, Παύλος Ιορδανόπουλος, Κωνσταντίνος Κουκούλης, Στέφανος Κουτσαρδάκης, Μαριάνθη Παντελοπούλου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος