Death Stranding: Θα είναι ο Sam του Norman Reedus στην ταινία;

Διαβάστε τις δηλώσεις του Hideo Kojima
22 Δεκεμβρίου 2022 23:11
Death Stranding: Θα είναι ο Sam του Norman Reedus στην ταινία;

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε ότι ο Hideo Kojima ετοιμάζει την ταινία του Death Stranding μαζί με τον Alex Lebovici του πρόσφατου horror φιλμ “Barbarian” και την Hammerstone Studios. Τώρα, μέσα από μία νέα συνέντευξή του, ο θρυλικός δημιουργός έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Και ενώ κάποιος μπορεί να περίμενε ότι ο Norman Reedus, ο οποίος είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, θα παίξει στο φιλμ, ο Kojima δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα γίνει κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί όταν ο δημοσιογράφος του IGN τον ρώτησε αν θα δούμε στην ταινία χαρακτήρες από το παιχνίδι, όπως τον Sam, εκείνος απάντησε τα εξής:

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Παίρνω το ρίσκο να αλλάξω και να μεγαλώσω τον κόσμο του Death Stranding με μία φόρμουλα που θα μπορούσε να ταιριάξει στον κινηματογράφο. Έφτιαξα το Death Stranding ως παιχνίδι. Τα παιχνίδια είναι παιχνίδια.

Δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη να μετατραπούν σε ταινίες. Έτσι, κατά κάποιο τρόπο, η ταινία του Death Stranding θα πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση που κανείς που κάνει προσαρμογές παιχνιδιών σε ταινίες δεν έχει δοκιμάσει.

Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να φτιάξω είναι κάτι που θα δώσει έμπνευση σε πολλούς ανθρώπους να γίνουν δημιουργοί για τα επόμενα 10 ή και 20 χρόνια.

Το Death Stranding γίνεται ταινία! - Θα εμπλέκεται ο Kojima;

Η Hammerstone θα χρηματοδοτήσει αυτό το project και ο Kojima θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τον Lebovici.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την ταινία του Death Stranding και ο Hideo Kojima δείχνει πως θα διαλέξει ένα νέο και διαφορετικό δρόμο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.