Babylon: Τα νέα trailers έχουν Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire και πολλά άλλα

Το νέο φιλμ του Damien Chazelle έρχεται τον Ιανουάριο στους κινηματογράφους
20 Δεκεμβρίου 2022 09:04
Babylon: Τα νέα trailers έχουν Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire και πολλά άλλα

Η Paramount Pictures έχει ένα «κρυφό άσσο στο μανίκι της» για τα Oscars που ακούει στο όνομα Babylon (Βαβυλώνα). Πρόκειται για τη νέα ταινία του Damien Chazelle των La La Land και Whiplash, που έχει ένα τεράστιο cast και πρωταγωνιστές τους Brad Pitt, Margot Robbie και Tobey Maguire.

Και ενώ πλησιάζουμε στη μεγάλη πρεμιέρα του φιλμ, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο νέα μικρά trailers, τα οποία μάς δίνουν μια καλύτερη γεύση από την υπόθεση. Πρόσφατα, ο δημιουργός είχε δηλώσει ότι αυτή η ταινία είναι το «μεγαλύτερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ».

Δείτε τα νέα trailers παρακάτω:

Η περίληψη της ταινίας:

Από τον Ντάμιεν Σαζέλ, η «ΒΑΒΥΛΩΝΑ» είναι ένα πρωτότυπο έπος τοποθετημένο στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’20 με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι και Ντιέγκο Κάλβα με ένα πολυπληθές καστ συμπεριλαμβανομένων των Γιόβαν Αντέπο, Λι Τζουν Λι και Τζιν Σμαρτ. Μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλυγουντ.

Το ήδη λαμπρό cast συμπληρώνουν οι Olivia Wilde, Samara Weaving, Jean Smart, Li Jun Li, Jovan Adepo, Katherine Waterston, Flea, Lukas Haas, Rory Scovel, P.J. Byrne, Spike Jonze, Chloe Fineman, Jeff Garlin και Max Minghella.

Babylon: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του La La Land έχει Margot Robbie και Brad Pitt! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία σε παραγωγή της Paramount Pictures, εκτός από ένας πανίσχυρος διεκδικητής για τα επερχόμενα Oscars, είναι και μια ωδή στην Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, τότε που γινόταν η μετάβαση στις ομιλούμενες ταινίες.

Οι περισσότεροι χαρακτήρες ωστόσο είναι καρικατούρες πραγματικών αστέρων της εποχής, όπως αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης. Για παράδειγμα ο Jack Conrad του Pitt εμπνέεται από τους John Gilbert, Clark Gable και Douglas Fairbanks, ενώ η Nellie LaRoy της Robbie εμπνέεται από τις Clara Bow, Jeanne Eagels, Joan Crawford και Alma Rubens.

Το Babylon (Βαβυλώνα) θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 19 Ιανουαρίου του 2023.