Πειρατές της Καραϊβικής: Πιθανή η επιστροφή του Johnny Depp - Τι είπε ο παραγωγός των ταινιών

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του ως Jack Sparrow
17 Δεκεμβρίου 2022 12:09
Πειρατές της Καραϊβικής: Πιθανή η επιστροφή του Johnny Depp - Τι είπε ο παραγωγός των ταινιών

Υπάρχουν ελπίδες να επιστρέψει ο Johnny Depp (Τζόνι Ντεπ) στους Πειρατές της Καραϊβικής ως Jack Sparrow; Ναι, υπάρχουν και τις δίνει ο παραγωγός των ταινιών, Jerry Bruckheimer μέσα από τη νέα του συνέντευξη στο Associated Press. 

Μιλώντας στο μέσο για τις φήμες και τις εικασίες που γίνονται περί επιστροφής του Depp στη νέα ταινία Pirates of the Caribbean, o Bruckheimer επέλεξε με φειδώ και προσοχή τις λέξεις που χρησιμοποιήσει στην απάντησή του: "Το δουλεύουμε ακόμα."

Και πρόσθεσε για το Pirates of the Caribbean 6 πως "τίποτα δεν έχει δεν έχει κατασταλάξει ακόμη, αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε μικρά βήματα προς ένα σενάριο."

Έτσι χωρίς να επιβεβαιώσει επίσημα ή να προεξοφλήσει κάποιο γεγονός, ο Bruckheimer είπε έμμεσα ότι γίνονται προσπάθειες για να επανέρθει ο αγαπημένος όλων Jack Sparrow στο franchise της Disney.

Άλλωστε τον περασμένο Νοέμβριο υπήρξε μια αναπάντεχη εξέλιξη που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο προς αυτή τη κατεύθυνση: η ακύρωση της γυναικείας βερσιόν των Πειρατών της Καραϊβικής με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie (Μάργκο Ρόμπι). Η αβεβαιότητα παραμένει ακόμη, όπως και η ελπίδα για τους fans να ξαναδούν τον Depp στο ρόλο του Jack Sparrow. Μένει απλώς να γίνει μια επίσημη ανακοίνωση. 

O Depp χωρίς να χαλάσει χατίρι για κανέναν fan μεταμορφώνεται τελευταία όλο και πιο συχνά ως Jack Sparrow, αφιερώνοντας μερικά βίντεο στους θαυμαστές του. 

Παράλληλα με το γένους θηλυκού Pirates of the Caribbean φιλμ, ένα δεύτερο remake με τους Ted Elliott (αρχικός σεναριογράφος του franchise) και τον Craig Mazin του "Chernobyl" βρισκόταν στην παραγωγή. Για αυτό δεν γνωρίζουμε την τύχη του, αλλά οι φήμες εδώ και καιρό, λένε πως αφορά το "Plan B" του Jerry Bruckheimer και της Disney για μια νέα ταινία Pirates of the Caribbean με τον Johnny Depp. Μήπως τελικά "ψήνεται" κάτι προς αυτή τη κατεύθυνση παρασκηνιακά και η Disney επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τους fans, τώρα που τα νομικά προβλήματα του Depp βρίσκονται στο παρελθόν; 

Τον περασμένο Μάιο ο Bruckheimer είχε πει τα εξής: "Ναι. Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Επεξεργαζόμαστε δύο σενάρια για τους Πειρατές - ένα με αυτήν, ένα χωρίς αυτήν. "Θα επιστρέψει ο Depp; Όχι προς το παρόν. Το μέλλον δεν έχει ακόμη αποφασιστεί".]

Ωστόσο, από την πλευρά του Johnny Depp και λίγο μετά την νίκη του στη πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, διέψευσε για ακόμη μια φορά ότι τα όσα έχουν ειπωθεί για την επιστροφή του είναι "κατασκευασμένες φήμες".

Ο Depp, κατά τη διάρκεια της περίφημης δίκης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, είχε εκφράσει το ότι ήθελε να "αποχαιρετήσει σωστά" τον χαρακτήρα, αν και τώρα θα απέρριπτε αυτή την πρόταση. Μάλιστα είπε την περίφημη ατάκα πως δε θα επέστρεφε ακόμη και εάν του προσέφεραν "$300 εκατ. και ένα εκατομμύριο αλπάκα".