Ο Johnny Depp επέστρεψε ως Jack Sparrow έστω και για λίγο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τον σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής που έγινε viral στο TikTok
25 Οκτωβρίου 2022 11:38
Ο Johnny Depp επέστρεψε ως Jack Sparrow έστω και για λίγο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Johnny Depp (Τζόνι Ντεπ) επέστρεψε στο ρόλο του Jack Sparrow από τους Πειρατές της Καραϊβικής, όπου και αγαπήθηκε από εκατομμύρια κόσμου, έστω κι αν ήταν για χάρη μιας θαυμάστριάς του. 

Ο 59χρονος αστέρας των Pirates of the Caribbean βούτηξε για ακόμη μια φορά στον εμβληματικό του ρόλο, μιας και είχαμε δημόσια να τον δούμε έτσι από το 2017 όταν και έπαιξε τον Τζακ Σπάροου για τελευταία φορά στο Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Σε μια συνάντηση που είχε με μια θαυμάστριά του, αυτή του ζήτησε επί τόπου να της κάνει λίγο τον λατρεμένο πειρατή της Disney και φυσικά ο Depp δεν της χάλασε το χατίρι. 

Φυσικά το στιγμιότυπο καταγράφηκε στο TikTok όπου και έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες να κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο πως μεταμορφώνεται στιγμιαία για τον ρόλο, κι ας έχει να τον εξασκήσει κανονικά εδώ και πολλά χρόνια. 

Δείτε το βίντεο με τον Depp που έγινε viral: 

@myjohnnydepp_1 This is another video of Johnny spending time with Christine Kelly ( the wonderful lady that made us all cry when she met Johnny. @johnnydepp #johnnydepp #johnnydeppforever #johnnydeppsbigheart #beautifulsoul ♬ original sound - TammyDepp -I’m NOT Johnny Depp

 

Στο πλαίσιο της δίκης του Depp με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, ο χολιγουντιανός σταρ είχε αναφέρει ότι "είναι κατασκευασμένες φήμες" τα όσα λέγονται περί επιστροφής του ως Jack Sparrow στη μεγάλη οθόνη. Ακόμη κι αν του προσέφερε η Disney "$300 εκατομμύρια και ένα αλπάκα" δε θα επέστρεφε τώρα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην αίθουσα του δικαστηρίου. 

Με τους "Πειρατές της Καραϊβικής" ο Depp γνώρισε τεράστια επιτυχία αλλά και την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl", το οποίο αποτέλεσε την 4η πιο επιτυχημένη ταινία του 2003 πίσω από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά" και τα "Finding Nemo" και "Matrix: Reloaded".  

Υποδύθηκε τον Jack Sparrow για τέσσερις ακόμη ταινίες τα "Dead Man's Chest"(2006), "At World's End" (2007), "On Stranger Tides" (2011) και "Dead Men Tell No Tales" (2017), συγκεντρώνοντας πάνω από $4.5 δις δολάρια συνολικά στο box office. 

Προς το παρόν όμως υπάρχουν δύο ενδεχόμενα που εξετάζει η Disney για τους Πειρατές της Καραϊβικής 6: Ένα με τη Margot Robbie ως πρωταγωνίστρια και ένα με τον Johnny Depp ξανά ως Jack Sparrow.