Henry Cavill: Ετοιμάζει σειρά για ένα πολύ αγαπημένο του παιχνίδι μετά τα Superman και Witcher

Αυτός είναι ο επόμενος σταθμός στη καριέρα του 39χρονου αστέρα
16 Δεκεμβρίου 2022 09:45
Henry Cavill: Ετοιμάζει σειρά για ένα πολύ αγαπημένο του παιχνίδι μετά τα Superman και Witcher

Τι και αν ο Henry Cavill (Χένρι Καβίλ) κρέμασε την κάπα του Superman, μετά την απόλυσή του από την DC και αποχώρησε, τον περασμένο Οκτώβριο, από τη σειρά The Witcher του Netflix και τον ρόλο του Geralt;

Για τον 39χρονο λατρεμένο σταρ δεν παίζει κανένα ρόλο που άφησε πίσω του αυτούς τους δύο αγαπημένους στην ποπ κουλτούρα χαρακτήρες, καθώς ήδη βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Όπως αποκαλύπτει το THR, ο Cavill θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στη live-action σειρά του Warhammer 40.000 που ετοιμάζει η Amazon, βασισμένη στο διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Μάλιστα η Amazon βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Cavill, την ώρα που αποκτά τα δικαιώματα του Warhammer franchise από την δημιουργό εταιρία, Games Workshop, ύστερα από μήνες έντονων διαπραγματεύσεων, μεταξύ άλλων streaming εταιριών. Προς το παρόν στη σειρά Warhammer της Amazon Studios δεν έχουν προσληφθεί σεναριογράφοι και showrunners που σημαίνει ότι το project είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη. 

Λόγω αυτού δε θα είναι ο επόμενος ρόλος που θα δούμε τον Cavill στην οθόνη, μιας και ετοιμάζει κι άλλα projects στην μετά-Superman/Witcher εποχή του. 

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Cavill είναι τεράστιος θαυμαστής του Warhammer 40K, έχοντας αποκαλύψει δημόσια την λατρεία του στο επιτραπέζιο παιχνίδι καθώς ο ίδιος του βάφει και διατηρεί πολλές φιγούρες του Warhammer στο σπίτι του.

Σε μια παλιότερη συνέντευξή του μάλιστα είχε πει πως προτιμά δαγκωτό το Warhammer έναντί του World of Warcraft -του άλλου αγαπημένου του videogame, ενώ είχε εκφράσει τη θέλησή του να παίξει σε μια ταινία Warhammer 40K, μόνο που τώρα θα εκπληρώσει το όνειρό του σε μια σειρά του σύμπαντος. 

To Warhammer 40.000 ξεκίνησε ως επιτραπέζιο παιχνίδι το 1987 και έκτοτε έχει αποκτήσει τη δική του fanbase, ενώ κυκλοφορούν και ένα σωρό βιντεοπαιχνίδια για αυτό. Το σκηνικό του μας μεταφέρει 40.000 χρόνια στο μέλλον εκεί όπου η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα από τα πιο ζοφερά σημεία της. Έχοντας σταματήσει να προοδεύει, παλεύει για την επιβίωσή της σε έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ εξωγήινων και μαγικών πλασμάτων, όπου εμπλέκονται μέχρι και θεότητες και δαίμονες.