Ο Keanu Reeves δήλωσε αν θα δούμε ποτέ το John Wick 5 (BINTEO)

Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο CCXP
05 Δεκεμβρίου 2022 17:15
Ο Keanu Reeves δήλωσε αν θα δούμε ποτέ το John Wick 5 (BINTEO)

Ο Keanu Reeves παρευρέθηκε πριν από λίγες ώρες στο CCXP ή αλλιώς στην Βραζιλιάνικη Comic Con και μεταξύ άλλων μίλησε για το επερχόμενο John Wick: Chapter 4Όπως δήλωσε και επίσημα, το 4ο φιλμ του franchise είναι με διαφορά ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει ποτέ στην καριέρα του, ενώ έδωσε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για μία πιθανή συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του John Wick: Chapter 5 και αν ποτέ το δούμε να γίνεται πραγματικότητα. Όταν ερωτήθηκε εάν το John Wick 4 είναι η τελευταία ταινία του franchise ή όχι, εκείνος είπε ότι αυτό εξαρτάται από τους fans.

The Continental: Μάθαμε σε ποια υπηρεσία θα παίξει η spin-off σειρά του John Wick!

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτή τη δουλειά και όλες αυτές τις ταινίες επειδή είχαμε απλώς ένα σενάριο. Ένα υπέροχο σενάριο. Έχουμε σπουδαίους σκηνοθέτες τον Chad Stahelski και τον David Leitch, που είναι τέλειοι. Και ο λόγος που καταφέραμε να κάνουμε και άλλες ταινίες ήταν η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού.

Έτσι, κάναμε το Chapter 2 επειδή τα πήγε καλά η πρώτη ταινία. Κάναμε την 3η ταινία επειδή τα πήγε καλά το 2ο μέρος. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε άλλη μία ταινία, είναι η ανταπόκριση που θα έχει το John Wick: Chapter 4. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα σας αρέσει. Απλά να ξέρετε ότι φτιάξαμε το 4ο κεφάλαιο με πολλή αγάπη. Το κάναμε σα να ήταν το τελευταίο μας.

Αυτό που λέει με λίγα λόγια ο Keanu Reeves, είναι ότι το Chapter 5 είναι πολύ πιθανό, αν και εφόσον τα πάει καλά η 4η ταινία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 4 έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η εταιρία παραγωγής ετοιμάζει ήδη το spin-off φιλμ του John Wick, το οποίο ονομάζεται Ballerina και θα έχει πρωταγωνίστρια την Ana de Armas. Επιπροσθέτως, στα σκαριά βρίσκεται και μία τηλεοπτική σειρά ονόματι The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.