The Continental: Μάθαμε σε ποια υπηρεσία θα παίξει η spin-off σειρά του John Wick!

Όσον αφορά την αγορά της Ευρώπης
04 Νοεμβρίου 2022 13:55
The Continental: Μάθαμε σε ποια υπηρεσία θα παίξει η spin-off σειρά του John Wick!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η spin-off σειρά του John Wick θα παίξει το 2023 μέσα από τη συχνότητα του Peacock για τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και άλλες χώρες, ωστόσο τώρα μάθαμε και κάτι ακόμα. Όπως έγινε γνωστό, την παγκόσμια διανομή του “The Continental”,  έχει αναλάβει πλέον η Amazon και θα παίξει στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές μέσα από το Amazon Prime Video.

Αυτό σημαίνει ότι και στη χώρα μας, κατά πάσα πιθανότητα, θα δείτε τη σειρά μέσα από αυτή τη streaming υπηρεσία.

Σε αντίθεση με τις ταινίες, το The Continental δε θα επικεντρώνεται γύρω από τον χαρακτήρα του Keanu Reeves, αλλά αντιθέτως θα εξερευνήσει την προέλευση του Continental Hotel που χρησιμεύει ως καταφύγιο για εγκληματίες σε όλο το franchise του John Wick.

Η σειρά διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1975 και ακολουθεί τη νεότερη εκδοχή του Winston Scott, τον οποίο υποδύεται ο Colin Woodell (The Flight Attendant), καθώς προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο του Continental Hotel. Θα περιλαμβάνει επίσης τον Ayomide Adegun ως Charon, με τον Peter Greene να αναλαμβάνει τον ρόλο του Charlie, που εμφανίζεται στην 1η και τη 2η ταινία του John Wick.

Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Ben Robson ως Frankie, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen.

Ο Winston στις ταινίες του John Wick είναι ο Ian McShane. Ο Kevin Beggs της Lionsgate είχε μεταφέρει πως το franchise του John Wick έχει τόσο ενδιαφέρον που θα είναι συναρπαστικό να ξεδιπλωθεί στην τηλεόραση. Αξίζει να αναφερθεί πως το κάθε μέρος της σειράς θα έχει διάρκεια τα 90 λεπτά, ενώ το καθένα κοστίζει περίπου $20 εκατομμύρια.

John Wick 4: Αυτή είναι η πρώτη ματιά στην επιστροφή του Keanu Reeves!

Ο Derek Kolstad που έχει δουλέψει στα John Wick ως σεναριογράφος θα επιστρέψει στο σόου, αλλά στην παραγωγή αυτή τη φορά, μαζί με τον Chad Stahelski και τον David Leitch, ενώ ακούγεται ότι και ο Keanu Reeves μπορεί να επιστρέψει και αυτός ως παραγωγός.

Προς το παρόν, το The Continental δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας.