Call of Duty: Modern Warfare II - Είναι τόσο κακό το UI που οι παίκτες το φτιάχνουν μόνοι τους

Η κοινότητα του παιχνιδιού ανέλαβε δράση για ένα από τα μεγάλα παράπονα
03 Νοεμβρίου 2022 19:04
Call of Duty: Modern Warfare II - Είναι τόσο κακό το UI που οι παίκτες το φτιάχνουν μόνοι τους

Ένα από τα μεγάλα παράπονα που έχουν γίνει από την κοινότητα για το Call of Duty: Modern Warfare II αφορά το UI και το μενού του παιχνιδιού γενικότερα. Επειδή όμως η Infinity Ward δεν έχει λάβει ακόμη δράση ή τουλάχιστον δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα διορθώσει αυτό το κομμάτι, η κοινότητα αποφάσισε να αναλάβει δράση. 

Έτσι ένας χρήστης του Reddit ονόματι InterventX σχεδίασε από την αρχή το μενού του Modern Warfare 2, το οποίο το έφερε περισσότερο στα μέτρα του interface που είχε το Modern Warfare (2019). Μοιράστηκε λοιπόν μέσα από το Reddit τα δικά του σχέδια και τις προτάσεις του για το πώς να διορθώσει η Infinity Ward το UI του. 

 

Δείτε τα screenshots: 

 

Κάποιοι fans του παιχνιδιού παρατήρησαν ότι για την κατάσταση του μενού του Modern Warfare 2 ευθύνεται το γεγονός πως η Infinity Ward προσέλαβε έναν νέο UX/UI director μετά το λανσάρισμα του Modern Warfare (2019). Υπεύθυνος για το σχεδιασμό του μενού που έχει προβληματίσει τη κοινότητα είναι ο William Faler που προηγουμένως ήταν ο επικεφαλής σχεδιασμού του μενού της streaming πλατφόρμας του Hulu. 

Φαίνεται πως η σχεδιαστική γλώσσα αυτή μεταφράστηκε και στο MW2, του οποίου το μενού θυμίζει τα tiles του Hulu ή και του Netflix. 

Θα αναλάβει δράση η Infinity Ward; 

Πληροφορίες του WhatIf Gaming αναφέρουν ότι η Infinity Ward εργάζεται -μαζί με όλες τις άλλες διορθώσεις- και στον ανασχεδιασμό του UI τόσο για το Modern Warfare 2 όσο και το πολυαναμενόμενο Warzone 2.0. Αυτό θα γίνει σταθερά και σε συγκεκριμένα βήματα όσο θα κυκλοφορεί και το post launch περιεχόμενο του τίτλου. 

Τις εντυπώσεις μας για το Call of Duty: Modern Warfare II, που επιμελήθηκε ο Θέμης Μπολτσής, θα βρείτε πατώντας εδώ