Call of Duty: Modern Warfare 2 - Το νέο update σταματάει τα «κολπάκια» σε διάφορους χάρτες

Ξεκίνησε τις διορθώσεις η Infinity Ward
03 Νοεμβρίου 2022 14:10
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Το νέο update σταματάει τα «κολπάκια» σε διάφορους χάρτες

Η Infinity Ward συνεχίζει την υποστήριξη του Call of Duty: Modern Warfare 2, κυκλοφορώντας ένα από τα πρώτα updates του εξαιρετικά δημοφιλούς παιχνιδιού της, το οποίο εστιάζει κυρίως στην επίλυση τεχνικών θεμάτων, εξαλείφοντας μάλιστα «κολπάκια» που μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες σε διάφορους χάρτες για να έχουν άδικο πλεονέκτημα.

Για την ώρα η ομάδα δεν έχει αναρτήσει κάποιο αναλυτικό changelog, έτσι ώστε να ξέρουμε με κάθε λεπτομέρεια σε τι αλλαγές προέβη, ωστόσο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter έγραψε:

Πρόσφατα κυκλοφορήσαμε μια ενημέρωση που διόρθωσε ένα πρόβλημα που εμπόδιζε τους παίκτες να επεξεργάζονται το Profile Showcase τους. Παράλληλα, διορθώσαμε διάφορα map exploits και σφάλματα σε όλο το παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής η Infinity Ward έχει αναγκαστεί να απενεργοποιήσει προσωρινά το ping σύστημα του παιχνιδιού, καθώς και τον weapon attachment tuning μηχανισμό, χωρίς να ξέρουμε αν αυτό το update τα επαναφέρει. Οι αναλυτικές προσθήκες και αλλαγές της ενημέρωσης αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα μέσα από την επίσημη σελίδα που ετοίμασε το στούντιο στην πλατφόρμα Trello.

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ εσόδων του franchise και να ξεπεράσει ακόμη και τα αρχικά box office των μεγαλύτερων κινηματογραφικών επιτυχιών της χρονιάς, όντας το Call of Duty με το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών. Περισσότερα για την εμπορική του πορεία μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.