Hideo Kojima: Αποκαλύφθηκε η δεύτερη ηθοποιός του επόμενου παιχνιδιού του

Ξέρουμε πλέον τι έκρυβε η ‘Where am I?’ αφίσα
02 Νοεμβρίου 2022 00:31
Hideo Kojima: Αποκαλύφθηκε η δεύτερη ηθοποιός του επόμενου παιχνιδιού του

Φαίνεται πως η μεγάλη αποκάλυψη του επόμενου παιχνιδιού του Hideo Kojima βρίσκεται προ των πυλών και έτσι ο γνωστός Ιάπωνας δημιουργός συνεχίζει το teasing.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα φώτα της δημοσιότητας είδε μια νέα αφίσα για τον μυστηριώδες τίτλο του. Πρόκειται για το ήδη γνωστό ‘Where am I?’ poster, μόνο που τώρα φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο που μέχρι πρότινος ήταν κρυμμένο.

Έχουμε να κάνουμε με την γιαπωνέζα ηθοποιό Shiori Kutsuna, η οποία είναι γνωστή για το ρόλο της ως Yukio στο Deadpool 2. Βέβαια, τα περισσότερα credits της καριέρας της αφορούν εγχώριες παραγωγές της Ιαπωνίας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και voice-overs, όπως για το Xenoblade Chronicles και την ταινία Kingsglaive: Final Fantasy XV.   

Η νέα αφίσα από το μυστηριώδες project του Hideo Kojima

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι προς στιγμήν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα για ποιο παιχνίδι μιλάμε, μιας και ο Kojima αναπτύσσει ένα σε συνεργασία με το Xbox, το οποίο θα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του cloud, ενώ φημολογείται ότι εργάζεται και στο Death Stranding 2 σε συνεργασία με το PlayStation. Βέβαια, φαίνεται πως το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που ισχύει, αφού ένα μέλος της Kojima Productions είχε κάνει στιγμιαία μια ανάρτηση στα social media που το μαρτυρούσε.

Μάλιστα, η ύπαρξη του Death Stranding είχε διαρρεύσει και από τον κεντρικό πρωταγωνιστή, τον Norman Reedus, ο οποίος είχε αναφέρει κατά λάθος σε μια συνέντευξη ότι έχει ξεκινήσει το motion capture και τα γυρίσματα του sequel. Περισσότερα για το όλο περιστατικό και την τότε αντίδραση του Kojima μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kojima θα υπάρξει και ένα τρίτο poster και κατά συνέπεια και ένα τρίτο νέο πρόσωπο για το cast του επόμενου παιχνιδιού του.