Hideo Kojima: Τα τσακάλια των social media ανακάλυψαν τελικά το μυστήριο παιχνίδι του!

Και οι φήμες φαίνεται να έπεσαν μέσα
07 Οκτωβρίου 2022 18:35
Hideo Kojima: Τα τσακάλια των social media ανακάλυψαν τελικά το μυστήριο παιχνίδι του!

Εδώ και κάποιο καιρό ο Hideo Kojima έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα της gaming κοινότητας, αναρτώντας μια σειρά από μυστηριώδης αφίσες που αποκαλύπτουν στοιχεία για το επόμενο παιχνίδι του. Μάλιστα, πριν μόλις μερικές ώρες μάθαμε τελικά τι έκρυβε το πρώτο poster.

Συγκεκριμένα, όπως είχαν μαντέψει εδώ και εβδομάδες αρκετοί αετομάτιδες χρήστες των social media, η φυσιογνωμία της αφίσας ανήκε στην ηθοποιό Elle Fanning, η οποία και επίσημα θα παίζει στο επόμενο project του Hideo Kojima. Προς στιγμήν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα για ποιο παιχνίδι μιλάμε, μιας και ο Kojima αναπτύσσει ένα σε συνεργασία με το Xbox, το οποίο θα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του cloud, ενώ φημολογείται ότι εργάζεται και στο Death Stranding 2 σε συνεργασία με το PlayStation. Τελικά, φαίνεται πως το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που ισχύει.

Οι αφίσες αφορούν -εκτός εξαιρετικού απροόπτου- το δεύτερο υπό ανάπτυξη παιχνίδι της Kojima Productions, το οποίο δε σχετίζεται με το Xbox, αλλά είναι το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο του Death Stranding franchise. Αυτό αποκαλύφθηκε κατά λάθος από μια παραγωγό του στούντιο, η οποία μοιράστηκε τα posters στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, προσθέτοντας το hashtag #DeathStranding. Λίγο αργότερα έσπευσε να διαγράψει το tweet της, αλλά, προφανώς, τα social media και πόσο μάλλον οι fans του Hideo Kojima, δεν ξεχνούν και δεν παραλείπουν τέτοια στοιχεία, αφού η ανάρτηση είχε κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Επομένως, οι φήμες πρακτικά επιβεβαιώνονται και το Death Stranding 2 είναι κατά πάσα πιθανότητα το νέο παιχνίδι της Kojima Productions. Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι η ύπαρξη του Death Stranding είχε διαρρεύσει και από τον κεντρικό πρωταγωνιστή, τον Norman Reedus, ο οποίος είχε αναφέρει κατά λάθος σε μια συνέντευξη ότι έχει ξεκινήσει το motion capture και τα γυρίσματα του sequel. Περισσότερα για το όλο περιστατικό και την τότε αντίδραση του Kojima μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.