God of War Ragnarok – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους χαρακτήρες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο υλικό από τον άκρως αναμενόμενο τίτλο
01 Νοεμβρίου 2022 20:15
God of War Ragnarok – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους χαρακτήρες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νοέμβριος έφτασε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του God of War Ragnarok έχει ξεκινήσει. Συνεχίζοντας, λοιπόν, να προετοιμάζει το έδαφος, το PlayStation μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη βίντεο μέσα από το κανάλι του στο YouTube.

Συγκεκριμένα, το τρίτο επεισόδιο της God of War Ragnarök Behind the Scenes σειράς είναι πλέον διαθέσιμο, με τους developers της Santa Monica Studio να σας ταξιδεύουν αυτή τη φορά στο Svartalfheim, τη Γη των νάνων και των αδερφών Huldra, Brok και Sindri. Αναλυτικότερα, διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης εξηγούν τη δημιουργική διαδικασία για τη δημιουργία των χαρακτήρων και των πλασμάτων του τίτλου που δίνουν ζωή στα διάφορα realms.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε επίσης και τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς.

God of War Ragnarok: Το νέο βίντεο είναι ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα!

God of War Ragnarok: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις μάχες και τους εχθρούς!

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης. Επίσης, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το TV spot του τίτλου, το οποίο επιστρατεύει τους LeBron James, Ben Stiller και John Travolta!