Τεράστια επιτυχία το God of War για τη Sony – Δείτε πόσο έχει πουλήσει

Η εταιρία περιμένει ότι και το Ragnarok θα γνωρίσει αυτή την επιτυχία
01 Νοεμβρίου 2022 15:39
Τεράστια επιτυχία το God of War για τη Sony – Δείτε πόσο έχει πουλήσει

Η Sony, κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της αποκάλυψε ότι το God of War (2018) έχει πουλήσει πλέον 23 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό νούμερο, το οποίο ανέβηκε κατά πολύ από τον Αύγουστο του 2021, μιας και τότε είχε γίνει γνωστό ότι οι πωλήσεις του ήταν 19,5 εκ.

Φαίνεται πως οι πωλήσεις ανέβηκαν πολύ από το 2021 και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η κυκλοφορία του στους υπολογιστές. Μάλιστα, η Sony δήλωσε ότι αναμένει το sequel του, God of War Ragnarok, να έχει παρόμοια απόδοση.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι πωλήσεις του God of War προέρχονται από τρεις διαφορετικές πλατφόρμες, τα PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Σύμφωνα με την αναφορά των νέων πωλήσεων, το “GOW” είναι πλέον ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της Sony.

Όσον αφορά το God of War franchise, να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 9 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πολυπόθητο Ragnarok. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους δύο πρωταγωνιστές, τον Kratos και τον Atreus, να έρχονται αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το τέλος του κόσμου πλησιάζει.

God of War Ragnarok: Ο Θεός του Πολέμου ετοιμάζεται για την τελική μάχη στο launch trailer!

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Το God of War Ragnarok θα έρθει χωρίς ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιούν πολλοί. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το God of War παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.