Το God of War Ragnarok θα έρθει χωρίς ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιούν πολλοί

Και το οποίο θα προστεθεί με update
27 Οκτωβρίου 2022 13:48
Το God of War Ragnarok θα έρθει χωρίς ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιούν πολλοί

Το God of War Ragnarök απέχει μόλις μερικές εβδομάδες και από την κυκλοφορία του και αναμένεται να είναι φορτωμένο με νέα χαρακτηριστικά, όπως πολύ χρήσιμες επιλογές προσβασιμότητας, πολλαπλά modes γραφικών για το PS5, κ.α. Δυστυχώς, όμως, τώρα έγινε γνωστό πως για αρχή, μια λειτουργία που χρησιμοποιούν πολλοί θα απουσιάζει από το sequel.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει χωρίς photo mode. Αυτό σημαίνει πως οι επίδοξοι ψηφιακοί φωτογράφοι θα πρέπει να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή, μέχρι να έχουν στα χέρια τους τα εργαλεία για να απαθανατίσουν την κάθε λεπτομέρειες της εμπειρίας. Το Santa Monica Studio ξεκαθάρισε πως το Photo Mode θα προστεθεί με κάποιο update μετά το αρχικό ντεμπούτο, αναφέροντας πως θα αποκαλύψει περισσότερα στο μέλλον.

Για την ιστορία, το ίδιο είχε συμβεί και με το God of War του 2018, το οποίο είχε αποκτήσει το photo mode του τον Μάιο, δηλαδή περίπου ένα μήνα μετά το launch.

Η επίσημη ανακοίνωση της Santa Monica Studio:

Το Photo Mode θα έρθει στο God of War Ragnarök μετά την κυκλοφορία του. Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν πλησιάζουμε την ημερομηνία διάθεσής του. Ανυπομονούμε να δούμε όλες τις φωτογραφίες σας μόλις καταφθάσει!

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ.