Streamer στο Twitch πυροβόλησε εισβολέα σε ζωντανή μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πείστηκαν όλοι ότι όντως συνέβη
24 Οκτωβρίου 2022 17:17
Streamer στο Twitch πυροβόλησε εισβολέα σε ζωντανή μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας streamer ονόματι MattDamnit έκανε αμέριμνος το livestream του στο Twitch παίζοντας League of Legends την περασμένη Κυριακή 23 Οκτωβρίου. 

Κάποια στιγμή άρχισαν να ακούγονται παράξενοι ήχοι από το σπίτι του. O MattDamnit ενστικτωδώς πηδάει από την καρέκλα του και πάει να δει τι γίνεται. Ακούγονται ήχοι από μακριά σαν κάποιος να τρέχει στο σπίτι ή όπως αναφέρουν άλλοι πως ήταν ήχοι πάλης. Λίγο μετά επικρατεί απόλυτη σιγή. Όσοι ήταν στο stream λένε πως άκουσαν τον MattDamnit να φωνάζει σε κάποιον να φύγει από το σπίτι του.

Αμέσως μετά ακούγεται ένας χαμός και τέσσερις διαδοχικοί πυροβολισμοί τραντάζουν το stream και σοκάρουν τους θεατές που παρακολουθούσαν το περιστατικό με κομμένη την ανάσα. 

Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το εάν επέστρεψε στο stream ή όχι ο MattDamnit, πάντως η μετάδοση διακόπηκε περίπου 90 λεπτά μετά. 

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Ώρες μετά το περιστατικό ο MattDamnit διαβεβαίωσε το κοινό του ότι έιναι καλά μέσα από ένα tweet. Αν και πολλοί από αυτούς δεν πιστεύουν ότι πράγματι κάποιος άγνωστος πήγε να εισβάλλει στο σπίτι του.  

Λόγω ενός tweet που είχε κάνει πριν ένα μήνα και ήταν ένα meme όπου τον ληστεύουν, λένε πως έστησε το όλο σκηνικό για τα views. Το γεγονός ότι όλα έγιναν εκτός κάμερας δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί ούτε και να διαψευστεί. 

Από τότε δεν έχει ξανα αναφερθεί στο περιστατικό και έκανε private τις αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο Twitter.