Silent Hill: Ο λατρεμένος συνθέτης Akira Yamaoka μάλλον συμμετέχει στο νέο παιχνίδι

Όπως αποκαλύπτει η νέα του δημοσίευση
17 Οκτωβρίου 2022 12:26
Silent Hill: Ο λατρεμένος συνθέτης Akira Yamaoka μάλλον συμμετέχει στο νέο παιχνίδι

Πριν μερικές ώρες η Konami ήρθε επιτέλους να βάλει τέλος στην ασταμάτητη φημολογία των τελευταίων χρόνων, ανακοινώνοντας ότι σκοπεύει να αποκαλύψει και επίσημα το μέλλον της σειράς Silent Hill σε μερικές ημέρες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ‘SILENT HILL Transmission’, το οποίο πιθανότατα θα μας δείξει το νέο ή τα νέα κεφάλαια του franchise και ό,τι άλλο ετοιμάζει η ιαπωνική gaming εταιρία. Το ενδιαφέρον είναι πως την ανακοίνωση μοιράστηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και ο λατρεμένος συνθέτης Akira Yamaoka, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στη μεγάλη αυτή επιστροφή.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Akira Yamaoka ήταν ένα από τα βασικά μέλη της Team Silent, όντως ο sound director της σειράς και συνθέτης της μουσικής των Silent Hill, Silent Hill 2 και άλλων κεφαλαίων της. Μάλιστα, στα Silent Hill 3 και Silent Hill 4: The Room είχε αναλάβει και το ρόλο του producer.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι μόλις πριν μερικές ημέρες, ο σκηνοθέτης της επερχόμενης Silent Hill ταινίας είχε δηλώσει ότι συνεργάζεται με την αρχική ομάδα ανάπτυξης των Silent Hill, ρίχνοντας λάδι στις φήμες που ήθελαν την θρυλική ομάδα να ενώνεται ξανά. Τώρα και η δημοσίευση του Yamaoka έρχεται να ενισχύσει τις φήμες αυτές, αλλά φυσικά δεν έχει νόημα να βιαστούμε να καταλήξουμε σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, αφού όλα θα αποκαλυφθούν επίσημα εντός της εβδομάδας.

Φυσικά, για όλες τις σχετικές ανακοινώσεις της Konami και του ‘SILENT HILL Transmission’ μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Η δημοσίευση του Akira Yamaoka στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akira Yamaoka (@akira_yamaoka)