Silent Hill: Ο σκηνοθέτης της ταινίας λέει ότι η Konami ετοιμάζει πολλά παιχνίδια

Και εμπλέκεται και εκείνος σε αυτά τα projects
08 Οκτωβρίου 2022 16:07
Silent Hill: Ο σκηνοθέτης της ταινίας λέει ότι η Konami ετοιμάζει πολλά παιχνίδια

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που έχει επίκεντρο και πάλι το Silent Hill της Konami. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της ταινίας “Silent Hill”, Christophe Gans, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ισχυρίστηκε ότι η Konami έχει στα σκαριά πολλά παιχνίδια βασισμένα στο franchise, από διάφορες ομάδες ανάπτυξης.

Τα λόγια του είναι τα παρακάτω:

Ξέρω λίγα πράγματα για το επόμενο Silent Hill παιχνίδι. Συνεργάζομαι με την Silent Team, τους αρχικούς δημιουργούς. Δουλεύω σε συνεργασία με την Konami.

Δουλεύω με την ομάδα “Silent”, τους αρχικούς δημιουργούς της Konami. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα σκαριά καθώς μιλάμε. Υπάρχουν πολλές ομάδες πάνω σε αυτά, θα αναβιώσουν το franchise νομίζω. Και αυτό, διότι, ήταν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από την επιτυχία των remakes των Resident Evil, που είναι προφανώς εξαιρετικά παιχνίδια.

Δεν δουλεύω απευθείας στα παιχνίδια, αλλά δουλεύω με την Konami στη νέα ταινία. Με το νέο φιλμ θα μπω σε κάτι πολύ πιο ψυχολογικό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι το Silent Hill δεν είναι μόνο αυτός ο παράξενος λαβύρινθος.

Δημοσιογράφος: Ποιος φτιάχνει όλα αυτά τα παιχνίδια;

Gans: Η Konami, έχει πολλά παιχνίδια στα σκαριά.

Δημοσιογράφος: Έχουμε μάθει ότι η Bloober Team δουλεύει στο Silent Hill 2 Remake.

Gans: Ναι.

Δημοσιογράφος: Δεν έχουμε μάθει τις άλλες ομάδες.

Gans: Ναι, υπάρχουν διάφορες ομάδες που ετοιμάζουν τα παιχνίδια.

Πρακτικά ο Gans αποκαλύπτει ότι υπάρχουν πολλά projects στα σκαριά από διάφορες ομάδες και εκείνος μάλιστα έχει δει κάποια πράγματα από ένα συγκεκριμένο Silent Hill παιχνίδι, το οποίο φτιάχνει η original ομάδα που γνώρισε το 2000. Επίσης, μιλάει και για τη νέα του ταινία, η οποία θα είναι ουσιαστικά reboot. Ο σκηνοθέτης δήλωσε, επίσης, ότι έχει έτοιμο το σενάριο για τη νέα ταινία, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, οι τελευταίες φήμες κάνουν επίσης λόγο για πολλαπλά Silent Hill projects υπό ανάπτυξη. Το ένα από αυτά ακούγεται πως είναι το remake του λατρεμένου Silent Hill 2, ενώ γίνεται λόγος και για μια σειρά από επεισοδιακές κυκλοφορίες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μια από τις ομάδες που εργάζονται για την επιστροφή του franchise φημολογείται πως είναι η Bloober Team, των The Medium και Layers of Fear, η οποία επίσημα είχε ανακοινώσει μια συνεργασία με την Konami.