Hideo Kojima: Επιβεβαιώθηκε ποια κρύβεται πίσω από τις αφίσες του νέου του project

Το ίντερνετ έπεσε μέσα στις προβλέψεις του
07 Οκτωβρίου 2022 07:47
Hideo Kojima: Επιβεβαιώθηκε ποια κρύβεται πίσω από τις αφίσες του νέου του project

Κάποιες ώρες μετά το πιο πρόσφατο tease του Hideo Kojima σχετικά με το νέο του project, όπου αναφερόταν στο "ΠΟΥ;" σε μια νέα κατάμαυρη αφίσα, ήρθε η επιβεβαίωση για το ποια κρύβεται πίσω από την αφίσα με το ερώτημα "ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;".

Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός teaser website που κρυβόταν πίσω από ένα QR code που βρισκόταν κοντά σε μια αφίσα του project με την λεζάντα "WHERE AM I?", που τοποθετήθηκε στην PAX έκθεση της Αυστραλίας.

Ο χρήστης Lance McDonald ακολούθησε το QR code και ανακάλυψε ότι κρυβόταν μια νέα teaser εικόνα, η οποία ουσιαστικά αποκάλυπτε πως η κοπέλα πίσω από τη σκοτεινή αφίσα δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Elle Fanning, όπως είχαν μαντέψει εδώ και εβδομάδες αρκετοί αετομάτιδες χρήστες των social media. 

Πριν από λίγες ώρες και ο λογαριασμός των The Game Awards με δικό του tweet, επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα την ανάμειξη της Elle Fanning σε "ένα μελλοντικό project της Kojima Productions". 

Το τι ακριβώς ρόλο θα παίξει η Elle Fanning στο νέο παιχνίδι/project (όποιο κι αν είναι αυτό) του Hideo Kojima μένει να το δούμε. Η Fanning έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες στην καριέρα της όπως τα "The Neon Demon" (2016) του φίλου του Kojima και σκηνοθέτη Nicolas Winding-Refn, στις ταινίες "Maleficent" της Disney ως Πριγκίπισσα Aurora, καθώς και στα "Super 8" και "The Roads not Taken"

Εν τέλει, για το τι ακριβώς ετοιμάζει, μόνο ο ίδιος, η Kojima Productions και ο Geoff Keighley φαίνεται να γνωρίζουν. Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια ότι την αρχική φωτογραφία είχε αναρτήσει προηγουμένως και ο λογαριασμός των The Game Awards, που διοργανώνει ο Keighley και στα οποία παραδοσιακά ο Kojima δηλώνει "παρών". Ίσως, λοιπόν, η επερχόμενη τελετή απονομής το Δεκέμβριο να κρύβει τις απαντήσεις.

Πάντως επισήμως γνωρίζουμε πως ο Kojima αναπτύσσει ένα παιχνίδι σε συνεργασία με το Xbox, το οποίο θα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του cloud, ενώ φημολογείται ότι εργάζεται και στο Death Stranding 2 σε συνεργασία με το PlayStation.