Φήμη: Ίσως αυτό να είναι το Call of Duty του 2025 δια χειρός Sledgehammer Games

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως θα αποτελεί sequel του Advanced Warfare
05 Οκτωβρίου 2022 23:31
Φήμη: Ίσως αυτό να είναι το Call of Duty του 2025 δια χειρός Sledgehammer Games

Νέες φήμες αποκαλύπτουν ποιο θα είναι το Call of Duty του 2025, το οποίο θα αναπτύσσει η Sledgehammer Games.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του What If Gaming και τον insider, "Ralph Valve", η Sledgehammer Games απομακρύνεται από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και το σκηνικό του "CoD: Vanguard" και θα κάνει...επιστροφή στο μέλλον με φουτουριστικό σκηνικό. 

Αναφέρει λοιπόν ότι η Sledgehammer Games αναπτύσσει το Call of Duty: Advanced Warfare 2, αποτελώντας τη συνέχεια του κεφαλαίου του CoD franchise που κυκλοφόρησε το 2014. Από τα πιο πρόσφατα κεφάλαιά του, το "Advanced Warfare" του 2014 μαζί με το "Vanguard" του 2021, θεωρούνται κατά γενική ομολογία οι πιο αδύναμοι τίτλοι του franchise. 

Για φέτος όμως σειρά στο Call of Duty παίρνει η Infinity Ward με το Call of Duty: Modern Warfare II, ενώ το Call of Duty του 2024 θα είναι δια χειρός Treyarch

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα με κάνει να επιστρέψω! - Πρώτες εντυπώσεις

Η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare II

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.