The Witcher: Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αλλά όχι από την CD Projekt

Ενώ και η Molasses Flood αναπτύσσει ένα δικό της παιχνίδι στο σύμπαν του Witcher
05 Οκτωβρίου 2022 18:14
The Witcher: Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αλλά όχι από την CD Projekt

Στην ειδική παρουσίαση της CD Projekt RED όπου μάθαμε τι μέλλει γενέσθαι με το σύμπαν του The Witcher και των επόμενων τίτλων, εκτός της νέας τριλογίας που βρίσκεται στα σκαριά, συμπεριλήφθηκε στις ανακοινώσεις και ένα παιχνίδι Witcher που δεν το αναπτύσσει η πολωνική εταιρία. 

Το "Project Canis Majoris" όπως είναι η κωδική ονομασία του αποτελεί ένα "story-driven single-player AAA open world RPG εντός του σύμπαντος του The Witcher", βάσει της επίσημης περιγραφής, αλλά δεν το ετοιμάζει κάποιο από τα στούντιο της CD Projekt. 

Αντίθετα το έχει αναθέσει "σε ένα 3rd party studio που στελεχώνεται από πρώην βετεράνους του Witcher franchise", χωρίς να γνωστοποιεί για ποιο στούντιο πρόκειται. 

Κάποιοι εικάζουν πως η κωδική ονομασία δίνει κάποιο στοιχείο για αυτόν τον νέο "AAA" Witcher τίτλο, διότι "Canis Majoris" στα λατινικά σημαίνει "Greater Dog". Έτσι λένε πως αφορά το School of Wolf του Geralt, το οποίο αποτελεί σημαντικό κομμάτι του franchise, αν και πρόκειται απλώς για θεωρίες. 

Επίσης, η The Molasses Flood του "The Flame in the Flood", μάθαμε ότι αναπτύσσει το "Project Sirius", ένα παιχνίδι εντός του σύμπαντος του The Witcher, το οποίο ετοιμάζει με την υποστήριξη της CDPR. Ανάμεσα στις πρώτες πληροφορίες λέγεται ότι θα διαφέρει αρκετά από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς θα προσφέρει και multiplayer εκτός της single-player εμπειρίας, η οποία θα περιλαμβάνει ένα campaign με quests και πλοκή.