Σκότωσε ένα από τα πιο δύσκολα bosses στο Elden Ring…χορεύοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την παίκτρια που είχε σκοτώσει την Malenia με το ένα χέρι
04 Οκτωβρίου 2022 08:30
Σκότωσε ένα από τα πιο δύσκολα bosses στο Elden Ring…χορεύοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε την παίκτρια που είχε σκοτώσει ένα από τα πιο δύσκολα bosses του Elden Ring με το ένα χέρι; Φαίνεται πως η MissMikkaa συνεχίζει να ασχολείται από τον επιτυχημένο τίτλο της FromSoftware και πριν από λίγες ημέρες σκότωσε την -γνωστή για τη δυσκολία της- Malenia, χορεύοντας. Ναι, καλά διαβάσατε.

Η MissMikkaa φαίνεται πως το πήγε σε άλλο level τώρα και μετά από 553 προσπάθειες και περισσότερες από 15 ώρες, σκότωσε τη Malenia με ένα dance mat, ένα ειδικό “χειριστήριο” για παιχνίδια χορού, το οποίο έχει τη μορφή χαλιού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αυτό το απίστευτο κατόρθωμα σε όλο του το μεγαλείο, καθώς η MissMikkaa “χτυπάει” τα βέλη του χαλιού για να αποφύγει τη Malenia και τα κουμπιά του για να επιτεθεί όταν βλέπει ένα άνοιγμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Αξίζει να αναφερθεί, πως εκείνη δεν είχε καν καλό εξοπλισμό μαζί της, αφού η χαρακτήρας της ήταν μόλις level 1.

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα κατορθώματα που κάνουν οι παίκτες στο Elden Ring, όπως πρόσφατα είδαμε έναν παίκτη να το ολοκληρώνει χωρίς να δεχθεί hit, ενώ ένας άλλος είδε τους τίτλους τέλους με ένα…αρμόνιο.

Το Elden Ring τα πηγαίνει εξαιρετικά και σε πωλήσεις. Για να έχετε μια ιδέα του πόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία είναι το Elden Ring σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ολόκληρη η σειρά των Dark Souls έχει συγκεντρώσει περί τα 27 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ το Sekiro: Shadows Die Twice είχε πουλήσει περίπου τα 5 εκατ. αντίτυπα μέχρι τον Ιούλιο του 2020.

Άλλωστε το Elden Ring βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των Ευρωπαίων gamers για το πρώτο μισό του 2022, ενώ και στις ΗΠΑ βρέθηκε στην πρώτη θέση των gaming πωλήσεων, χωρίς να χάσει τα σκήπτρα του.