Το FIFA 23 έχει σχολιασμό που θα τα ακούτε όταν παίζετε χάλια (ΒΙΝΤΕΟ)  

Μπορείτε όμως να το απενεργοποιήσετε

Το FIFA 23 έχει σχολιασμό που θα τα ακούτε όταν παίζετε χάλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη κυκλοφορία του FIFA 23 ολοκληρώνεται καθώς απέχει μερικά 24ωρα. Ωστόσο χάρη στο EA Play και το trial που παρέχει έχουν ήδη κυκλοφορήσει μερικές πληροφορίες και πτυχές του, η μία εξ αυτών μάλιστα έχει γίνει viral στα social media. 

Ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν ζήτησε κανείς αλλά το FIFA 23 παρέχει είναι το "Critical Commentary". Σε αυτοί οι σχολιαστές του FIFA 23, Derek Rae και Stewart Robson θα κριτικάρουν συνεχώς το πόσο χάλια παίζετε στον αγώνα.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση για το πως λειτουργεί το Critical Commentary, όπου θα... τα ακούτε από τους σχολιαστές, δείτε το βίντεο παρακάτω. 

Ωστόσο μπορείτε να το απενεργοποιήσετε στα Settings του παιχνιδιού, στον τομέα του Audio: 

Η διαμάχη μεταξύ FIFA και EA Sports οδήγησε στο να σπάσει το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιριών και έτσι το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος της EA που θα κυκλοφορεί με την πασίγνωστη ονομασία, καθώς από το 2024 και έπειτα το δικό της "ποδοσφαιράκι" θα ονομάζεται EA Sports FC

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ροη ειδησεων