Το Fortnite Chapter 3: Season 4 αποκαλύπτεται και είναι “παραδεισένιο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Chrome
18 Σεπτεμβρίου 2022 14:27
Το Fortnite Chapter 3: Season 4 αποκαλύπτεται και είναι “παραδεισένιο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Epic Games άνοιξε τα χαρτιά της για το Season 4 του Fortnite: Chapter 3 και έδωσε στη δημοσιότητα νέα βίντεο από τη νέα σεζόν που ακούει στο όνομα “Paradise”. Σε αυτή τη σεζόν φυσικά και θα δείτε νέες τοποθεσίες, ολοκαίνουργια όπλα και πολλά χαρακτηριστικά, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε σεζόν.

Στο Fortnite Chapter 3 Season 4: Paradise μία μυστηριώδης ουσία εμφανίστηκε στο αγαπητό νησί. Το Chrome θα τα καταναλώσει όλα, το Chrome είναι «όλα» μάς λέει η Epic Games στο πρώτο cinematic trailer, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Αυτό το Chrome μπορεί να αλλάξει σχεδόν ότι αγγίζει. Για παράδειγμα μπορείτε να το ρίξετε στους τοίχους και να περάσετε από μέσα ή να το ρίξετε πάνω σας και να αποκτήσετε προσωρινά immune στο fire ή περισσότερη ταχύτητα.

Η Epic σάς καλεί σε ένα απολαυστικό παραδεισένιο ταξίδι με ένα εκλεκτό πλήρωμα και με την αγορά του Battle Pass, θα ξεκλειδώσετε αμέσως το Paradigm (Reality-659). Ωστόσο, αν προχωρήσετε μέσω του Battle Pass θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε την Spider-Gwen συν τους ακόλουθους χαρακτήρες: Bytes, Grriz, Meow Skulls, Lennox Rose, Twyn και The Herald.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το battle pass trailer που δημοσιεύτηκε λίγο μετά από το cinematic της νέας σεζόν, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη.