Το DEATHLOOP του PS5 έρχεται στις Xbox κονσόλες και επίσημα

Σπάει η αποκλειστικότητα για τον τίτλο της Bethesda
15 Σεπτεμβρίου 2022 13:45
Το DEATHLOOP του PS5 έρχεται στις Xbox κονσόλες και επίσημα

Έπειτα από τις διαρροές και τις εικασίες των τελευταίων ημερών, το Xbox και η Bethesda ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι το DEATHLOOP θα κυκλοφορήσει και επίσημα στις Xbox κονσόλες.

Συγκεκριμένα, ο περιορισμός από το αποκλειστικό συμβόλαιο της εταιρίας με το PlayStation, το οποίο  είχε υπογραφεί πριν την εξαγορά ολόκληρης της Bethesda από το Xbox, δεν υφίσταται πλέον και έτσι το παιχνίδι θα καταφθάσει και στα Xbox Series X και Xbox Series S στις 20 Σεπτεμβρίου. Αναμενόμενα, το πόνημα της Arkane Lyon θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιας και το παιχνίδι κλείνει ένα χρόνο στην αγορά, το στούντιο θα το γιορτάσει κυκλοφορώντας παράλληλα το GOLDENLOOP Update. Αυτό θα προσθέσει στην εμπειρία ένα νέο όπλο, ένα καινούργιο πανίσχυρο ability, νέους τύπους εχθρών, ένα extended ending και πολλά περισσότερα.

Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι πέρα από το Xbox Game Pass, το DEATHLOOP θα προστεθεί στις 20 Σεπτεμβρίου και στις Extra και Premium βαθμίδες του PlayStation Plus, οπότε είναι ιδανική ευκαιρία να το απολαύσουν και οι PS5 κάτοχοι που δεν του είχαν δώσει την ευκαιρία μέχρι σήμερα.

Τέλος, σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο αναλυτικό του review για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε αναφέρει:

Το Deathloop μοιάζει σε σημεία με μια προσπάθεια της Arkane να “στρογγυλέψει” λίγο τις γωνίες των παιχνιδιών της, μήπως και περάσει επιτέλους σε πιο mainstream νερά. Η πιο φιλική προς το action στοιχείο προσέγγιση, ο μικρός “φόβος” που βγάζει στην ντετέκτιβ πτυχή της εμπειρίας και οι πάντα ελεγχόμενες επιλογές που προσφέρει ανά πάσα στιγμή, το κάνουν πιο άμεσα διασκεδαστικό, πιο διαχειρίσιμο, πιο “εύπεπτο”, αλλά μάλλον και πιο επιφανειακό από τις υπόλοιπες δημιουργίες της. Μιλάμε, όμως, πάντα για έναν τίτλο υψηλότατης ποιότητας, με ένα concept και μια δομή μαεστρικά εκτελεσμένα, ένα εξαιρετικό multiplayer και ένα gameplay πολυεπίπεδο και δημιουργικό. Ιδίως αν ψάχνετε ένα φιλικό σημείο εισόδου στα immersive sims, το Deathloop φαντάζει ιδανικό.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική πατώντας εδώ.